Bandža Si napušta Partizan i odlazi u Španiju? Evo koji tim želi da dovede "kucača" crno-belih

Napušta klub posle godinu i po dana

  • 7
Foto: ABA liga / KK Partizan NIS

Košarkaš Partizana Bandža Si mogao bi ovog leta da napusti Humsku i ode put Španije, javljaju pojedini mediji u toj zemlji.

Za njegove usluge je navodno zainteresovana Morabank Andora koja je prošle sezone u svom timu imala i bivšeg košarkaša Crvene zvezde Dilana Enisa.

Si je u Partizan došao januara prošle godine iz grčkog AEK-a i brzo se pokazao kao veoma potentan atleta, sposoban da zakucava, ali i da pogađa trojke na poziciji četvorke.

Ove sezone u ABA ligi prosečno je imao 6,4 poena, 3,6 skokova i 1,2 asistencije za 22 minuta provedena na parketu po meču u ABA ligi.

Poenterski rekord mu je u prethodne dve sezone 17 poena, a u jednoj utakmici je najviše imao 11 skokova u regionalnom takmičenju.

Bandža nije bio licenciran za ovogodišnje izdanje košarkaške Superlige, što je klub kasnije obrazložio povredom. Partizan u KLS nije uspeo da skine sa trona Crvenu zvezdu.

Si je sa klubom produžio ugovor, pa verovatno ne bi otišao iz kluba bez obeštećenja, a isti klub je zainteresovan i za Dušana Šakotu.

VIDEO - "Puče" obruč u Pioniru, Bandža Si izveo najspektakularnije zakucavanje sezone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aco

    27. jul 2019 | 00:05

    1. Walden, gordić, (nikolić) 2.(?), Paige, jaramaz, 3. Peiners, zagorac 4.thomas, s. Janković, pecarski 5.(?), Mosley, n. Janković Biće ovo dobro! Volio bih da se produži ugovorom sa Novicom!

  • Dusan

    27. jul 2019 | 03:39

    Ostani bandza!!!!!⚫⚪🖤

  • BojanSK

    27. jul 2019 | 09:34

    Dosta se toga treba pogoditi za oavajanje aba lige i dobar rezultat u EC: 1. Da se stranci uklope (u sta ne sumnjam). 2. Da se dovede fantasticna petica 3. Da se dovede solidna dvojka ili kombo bek. 4. Da Jaramaz unaoredi igru. 5. Da proradi Zagorac 6. Da proradi Page. 7. Da proradi S.Jankovic Ako se sve ovo u dobroj meri ne ispuni, nista od trofeja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA