Željko Obradović: Želeo sam Partizan u Evroligi!

Popularni Žoc ističe da mu je drago što je Zvezda ponovo u eliti

  • 28

Željko Obradović nema dilemu kada je u pitanju gostovanje u Beogradu - uvek jedva čeka da dođe, bez obzira na to koji klub trenutno vodi!

Posle jedne sezone pauze, popularni Žoc će sa Fenerbahčeom ponovo gostovati u glavnom gradu Srbije, i to već u drugom kolu Evrolige protiv Crvene zvezde.

- Obožavam da dođem u Beograd, jer znam da je to moj grad, moja zemlja. Nikada mi nije bilo lako da igram protiv srpskih klubova. Volim što se Zvezda zasluženo vratila u Evroligu. Voleo bih da je tu i Partizan. Daj bože da imamo dva tima sa ovih prostora u Evroligi. Želim im sve najbolje, da doguraju tamo gde žele da budu na kraju sezone - rekao je Obradović za Večernje novosti.

Govorio je Obradović i o nacionalnom timu Srbije.

- Prezadovoljan sam i presrećan što su Saša Đorđević i svi ostali napravili atmosferu da se svi odazivaju. Imamo tu sve igrače. Sale je tu najbitniji sa energijom i motivacijom. Uvek sam ponavljao da sam njihov veliki navijač i želim im sve najbolje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lycan

    28. jul 2019 | 14:09

    A vidi limenke al se slade, pa jadnici vi nikada necete imati legende poput Zeljka Obradovica, Divca, Djordjevica, Paspalja, Rebrace, Danilovica, ustvari da imate Covica, vasu najvecu legendu..

  • pera

    28. jul 2019 | 13:25

    Hteo si pobedis i Zvezdu pa si posle pola sata plakao i kukao na konferenciji...

  • Zivkoni

    28. jul 2019 | 14:17

    Kosarkaski murinjo, prevara od trenera.... Cekaces jos dugo,dugo partizai u evroligi, vratio ih Covic na fabricka podesavanja....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA