Raspada se šampionski tandem Budućnosti? Gordić je u Partizanu, Poceko zvao i drugog čoveka odluke

Od šampionskog tima ostaju "samo dugmići" ako ode i Ivanović

  • 0
NIKOLA IVANOVIC Foto: MN Press

Podgorička Budućnost koja je prošle godine predvođena Aleksandrom Džikićem pobedila Crvenu zvezdu sa 3-1 u finalnoj seriji regionalnog takmičenja, drastično se menja.

Jedan od glavnih šrafova i ključnih igrača pobede Budućnosti u finalu Nikola Ivanović dobio je poziv Đanmarka Poceka i italijanskog Dinamo Sasarija.

Mada Ivanović kaže da je posredi bio prijateljski razgovor, gde ima dima...

- Zvao me je trener, to je bio prijateljski razgovor. Nije bilo ponude, pominjanja kluba, već je samo hteo da vidi kakva je moja situacija u Budućnosti, što sam mu objasnio. Ako Sasari bude nešto dalje hteo, kontaktiraće sa klubom i mojim menadžerom - rekao je Ivanović za Vijesti.

Njegov doskorašnji saigrač Nemanja Gordić je već otišao iz Podgorice u Partizan, pa bi odlaskom Ivanovića Budućnost ostala bez tandema koji joj je doneo titulu.

Ivanović ima još godinu dana u ugovoru, a odlaskom u Italiju bi se tamo našao po drugi put jer je igrao za Orlandinu u sezoni 2016/2017.

Kada je reč o sezoni kada je osvojio titulu Ivanović je prosečno beležio 12,4 poena za 23 minuta na parketu. Uprava Budućnosti je poručila da ozbiljno računa na Ivanovića, ali je i njegov ugovor poprilično veliki.

VIDEO - Najemotivniji trenutak utakmice Crvena zvezda Budućnost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA