Dejvis o prelazu u Lejkerse: Saznao sam za trejd preko Instagrama, Lebron se javio posle 10 minuta

Mnogi su pre njega saznali da je trejdovan

  • 0
Foto: Printscreen Youtube

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Entoni Dejvis kaže da je i on saznao preko društvenih mreža da je trejdovan u klub iz Los Anđelesa.

Dejvis je gostovao u emisiji kod poznatog voditelja Džimija Kimela i tamo je ispričao kako je doživeo i mural u LA, odmah nakon što je odjeknula "bomba" da posle sedam godina odlazi iz Nju Orleansa.

- Zanimljivo je što sam čuo da je sve urađeno tokom noći i onda su krenuli tagovi po Instagramu pa sam to video sledećeg jutra kad sam se probudio - rekao je Dejvis i objasnio kako je izgledala situacija kada je čuo da je trejd završen.

- Bio sam u jednom hotelu u Malibuu i gledao film sa velikim Metom Dejmonom. U tom trenutku me zove agent, a kad gledam film ne volim da me prekidaju. On zove opet i ja se javim kaže da sam trejdovan u Lejkerse i to, ali dodaje: nazvaću te opet - priča Dejvis.

Entoni još uvek ništa nije znao o tome osim kratke i brze rečenice svog menadžera koji je u tom trenutku bio na vezi sa generalnim menadžerom Lejkersa.

- A pošto sam mladić od 26 godina ja odem na Instagram i tamo pogledam, vidim da je ta informacija apsolutno svuda tako da sam tad poverovao da je istina. Instagram sazna mnogo stvari pre mnogih ljudi - kaže Obrva.

Vrlo brzo nakon tog poziva, usledila je i jedna poruka, od novog saigrača Lebrona Džejmsa.

- Desetak minuta posle sam dobio dugu poruku: toooo brate, konačno ćemo da igramo zajedno. Drago mi je bilo što je tako jedan lik odlučio da bude jedan od prvih koji će mi poželeti dobrodošlicu - priča Dejvis.

Dobio je Lebronovu 23-ojku prvi put kad su večerali nakon trejda, ali je usledila zabrana Najkija koji je već spremio dresove za novu sezonu sa Džejmsovim dresom u broju 23. Dejvis je objasnio i kako mu je video igrica NBA 2k pomogla da vrati broj 3, što je bio prvi broj u kom je zaigrao košarku.

VIDEO - Mičel Donovan gost na finalu Evrolige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA