Melo za deceniju i po nije ni prišao tituli: Nikad nisam imao tim kao Lebron ili Vejd! (VIDEO)

Melo ubeđen da može da "gura" u NBA i dalje

  • 3
Foto: Printscreen Youtube

Američki košarkaš Karmelo Entoni otvorio je dušu za ESPN o tome zbog čega ni posle šesnaest godina u ligi nije mogao da osvoji NBA prsten, ali i kako mu je palo to što je odbačen kao tehnološki višak posle samo deset dana iz Hjuston Roketsa.

Entoni je najveće uspehe svoje karijere ostavio još u Denver Nagetsima koji su ga i draftovali sa trećeg mesta 2003. godine. Sa njima je osvajao samo diviziju, ali ništa više od toga. U Denveru je ostao osam godina jer je 2011. otišao u Njujork Nikse.

Niksi su i sa njim i bez njega ostali ispod granice prosečnog tima pa se nije ispunilo mnogo od onoga što je Entoni očekivao.

- Kada pričamo o Majamiju, to je bila samo ideja. Njujork Niksi su druga priča... bio sam spreman da idem u Čikago. Derik Rouz, Žoakim Noa, već sam bio tamo. I onda sam počeo da slušam neke glasine iza scene i sa Njujorkom sam imao poslednji sastanak. Oni su rekli šta hoćeš da uradiš sa organizacijom. Oni su obećali mnogo toga i mnogo toga je rečeno. Ja pripadam Njujorku i igraću za vas - rekao je Entoni.

Upitan da kaže kako se oseća povodom činjenice da nikada nije igrao u NBA finalu dok Lebron Džejms i Dvejn Vejd iz iste klase imaju devet, odnosno pet NBA finala i po tri titule NBA šampiona.

- Kao takmičaru mi smeta jer sam se uvek pitao: zašto ne ja? Ali s druge strane, nikad nisam stavljen u istu poziciju. Nikad nisam imao tim koji je imao Lebron Džejms, nikad nisam imao tim Dvejna Vejda - rekao je Entoni.

Ovo je samo donekle tačno. Džejms je stigao do finala 2007. godine iako je u timu imao gomilu epizodista, dok je Vejd prvu titulu osvojio 2006. noseći tim na leđima uz pomoć Šakila O'Nila.

Tek kasnije su ova dvojica imali vrhunske saigrače kada su se udružili u Majamiju i sa njim osvojili dva NBA prstena. Poslednji tim za koji je Karmelo igrao bili su Hjuston Roketsi i onde je proveo samo deset utakmica na početku prošle sezone. Glavne zvezde Roketsa tada su bili Džejms Harden i Kris Pol i nijedan navodno nije znao ništa o otpuštanju Entonija.

- Nije mi se svidelo kako je sve to ispalo. Bio sam ranjiv u tom trenutku. Pozvao sam ih obojicu (Hardena i Pola) kad sam otpušten. Pozvao sam ih i pitao: jeste li vi znali nešto o ovome, samo budite iskreni. Obojica su rekli da ne znaju ništa o tome - rekao je Melo.

Taj rastanak mu je teško pao, ali mu je sada cilj da se vrati u ligu i odigra bar još neku sezonu jer kaže da nije promenio svoje dnevne rutine i da je spreman da igra i bori se za prsten u poznoj fazi svoje karijere.

VIDEO - Badnjarević: Peđa Stojaković je ušao u prvi tim Zvezde sa 16 godina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DelBoy

    2. avgust 2019 | 20:59

    J..iga, dogodio mu se Bodiroga kad je bio mlad , a to ostavlja posledice 😂😂😂😂

  • Gogiii

    2. avgust 2019 | 22:19

    Pa nikad nije nio bio poput vejda ili dzejmsa...

  • supergnu

    3. avgust 2019 | 12:43

    A izabrao si ny brate. Da si potpisao bullse te godine imao 2-3 najmanje. Tako je kad ti zena odredjuje gde da ides. Sorry...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA