≫ 

Zvezda dovela neočekivano pojačanje: Umesto Teodosića, stigao je plej iz Toronta!

Crveno-beli dočekali novog igrača!

  • 73
Lorenco Braun Foto: youtube.com

KK Crvena zvezda dobio je novo pojačanje!

Konačno su crveno-beli rešili pitanje pleja, radi se o Lorencu Braunu (28 godina, 196cm), koji je došao iz Toronta!

On je u prethodne dve godine ipak više igrao za Reptors 905 i Gvangžu Longlajonse, ali je uspeo da ođe do MVP priznanja u Dži ligi sa filijalom aktuelnih NBA šampiona.

Mnogi navijači Crvene zvezde nadali su se Milošu Teodosiću, ali njegov dolazak nije bio realan, razlog je bila vrtoglava ponuda Virtusa, koji je sve resurse uložio u povratak u Evroligu.

Braun pokriva pozicije pleja i beka šutera, a posle tri sezone u Severnoj Karolini, bio je 52. pik drafta 2013. Izabrala ga je Minesota, ali je šansu dobio u Filadelfiji.

Potom je igrao za Delaver i Grand Rapids, zatim i NBA timove Minesotu i Finiks.

Nema evropsko iskustvo i ovo će mu biti debi u košarci na Starom kontinentu.

Klub je saopštio da je Braun bio prva želja u ovom prelaznom roku, a da su pregovori okončani potpisom jednogodišnjeg ugovora.

- Dolazak u Crvenu zvezdu biće prvi angažman ovog plejmejkera koga krasi odličan pregled igre i brojne asistencije u evropskoj košarci, pred sezonu u kojoj će crveno-beli odigrati veliki broj utakmica u Evroligi, ABA ligi i domaćim takmičenjima. Takođe, dolazak Brauna veliko je priznanje za klub jer je američki plej među brojnim ponudama izabrao Crvenu zvezdu I izazov koji donose Evroliga, odlična atmosfera na utakmicama srpskog kluba i odlični saigrači koji ga očekuju u crveno-belom dresu - saopštila je Zvezda.

VIDEO - Legendarni glumac delio pehar i medalje košarkašima Zvezde

Poslednju proveru pred start Premijer lige Mančester Junajted ima danas (18.30) u Kardifu, i to protiv Milana. Dva giganta nisu više toliko moćni kao ranije, a kvota na pobedu Đavola je 1,80, dok pobeda Rosonera nosi kvotu 4,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Milan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Billy su koraci

    3. avgust 2019 | 12:47

    Ove godine,momci i uprava,zasluzuju punu Arenu i Pionir!!!

  • AHAB

    3. avgust 2019 | 10:09

    ČUJ OVOGA,DRŽAVNA MEZIMICA...PA,ŠTA STE VI BILI TOLIKE GODINE UNAZAD U FUDBALU,A POGOTOVO U BASKETU....KOGA,BRE VI FOLIRATE,I KUKATE OVDE NA MREŽAMA...IMAMO MI PAMĆENJE, TOPALOVIĆI SA LEŠĆA

  • Opa

    3. avgust 2019 | 11:44

    Grobari drž'te gaće

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA