≫ 

Mačvan napustio kamp reprezentacije i otišao u Japan!

Bivši as Partizana, Bajerna i Armanija odleteo za Japan

  • 23
Milan Mačvan Foto: Nikola Tomić

Košarkaš Srbije i kapiten sa Evrobasketa 2017. godine Mian Mačvan neće nastaviti pripreme sa nacionalnim timom jer će otići u Japan kako bi se pripremao sa novim klubom Tojota Alvarkom, saopštio je Košarkaški savez Srbije.

On je, kako navodi KSS, kamp Orlova napustio u dogovoru sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem i otišao na pripreme sa ekipom koju vodi srpski trener Luka Pavićević.

Mačvan je za kratko vreme u prethodne dve sezone imao dve teške povrede, pa se posle operacije kolena vratio punom intenzitetu treninga.

-Dugujemo veliku zahvalnost Milanu, koji je dao svoj maksimum u dosadašnjem delu priprema. Nije se lako vratiti u punu takmičarsku formu posle povrede koja ga je odvojila od terena više od godinu dana. Zajednički smo procenili da je u ovom trenutku za njega bolje da nastavi pripreme za sezonu sa novim klubom. Očekujemo Mačvana u narednim akcijama reprezentacije Srbije - rekao je selektor Aleksandar Đorđević.

Da podsetimo, reprezentacija je trenutno na Kopaoniku gde odrađuje deo priprema i svi igrači koji su nastupali po Evropi, a našli su se na spisku su na Kopaoniku od prvog dana izuzev onih iz NBA koji se priključuju.

VIDEO - Sale o susretu košarkaša sa herojima sa Košara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miro

    3. avgust 2019 | 20:31

    St rade ovi partizani mogu kako hoce .Reorezentacija kao usputna stanica.Uzeo ga u reprezentaciju da bi se bolje prodao.Sramota.

  • Ajdemi

    3. avgust 2019 | 20:08

    Zasto je uopste i bio tu?

  • Žanka

    3. avgust 2019 | 20:57

    Meni krivo za Kalinica a ovaj Mačvan realno, nije ni trebao da bude tu. I onako je potrosen igrac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA