≫ 

Imena ne igraju, zadnjica mora da se spusti na zemlju: Ozbiljna poruka Saleta posle +20! (VIDEO)

U svom stilu!

  • 6

Selektor košarkaša Srbije, Aleksandar Đorđević, bio je tek delimično zadovoljan startnom pripremnom pobedom protiv Finaca.

Orlovi su pobedili sa 95:75, igrali su bez Nikole Jokića i Bogdana Bogdanovića, koji će se tek priključiti ekipi pred duel sa Litvanijom, koji je na programu u subotu od 21 čas.

Posle pobede nad Borcem u Čačku, u utakmici koja je imala više revijalni karakter, Srbija je dočekala severnjake u krcatoj dvorani u Zrenjaninu, a Sale se zahvalio na gostoprimstvu u ova dva grada. Bilo je i ozbiljnijih reči...

- Mora mnogo toga da se promeni. Pristup mora da bude bitno drugačiji u svakom pogledu. Pristup i odgovornost kada se obuče ovaj dres. Moraju to hitno da shvate. Pre svakog od nas postojali su ljudi koji su osvajali medalje i trofeje u ovoj opremi i zato svako od njih mora da spusti zadnjicu na zemlju i zapita se šta u ovom trenutku može da pruži ekipi, a ne šta ekipa može da pruži njemu - govorio je Đorđević za Arenasport.

- Sledi jako težak period, čeka nas priključenje ostalih reprezentativaca. Moraju da shvate da iz odbrane možemo da dodjemo do igre kojoj težimo. Imena ne igraju, igraju osobe na terenu. Jasno je meni šta je raditi - zaključio je Đorđević.

VIDEO - Počela je operacija Mundobasket, Srbija sa pola gasa gazi Fince

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delija

    7. avgust 2019 | 23:40

    vi cete debakl dozivete sokolovi..ovako se ne igra pred svojom publikom i zemljom pa makar bila i finska

  • Snooker

    8. avgust 2019 | 00:50

    Jeste pobeda,ali su se mnogo zezali bre.. Mora to mnogo ozbiljnije.. Jokic malo trci da skine koje kilo 😃

  • 534

    8. avgust 2019 | 08:11

    Kako su pevali himnu tako su i igrali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA