Zvezda poslala košarkaša u FMP!

Radanov se seli u predrgađe na jednu sezonu

  • 9
Aleksa Radanov Foto: MN Press

Košarkaš Crvene zvezde Aleksa Radanov naredne sezone će igrati u FMP Železniku!

Procena stručnog štaba crveno-belih je da su za najbolji mogući razvoj Radanova neophodni minuti na parektu, a priliku da dokaže svoj pun potencijal mladi košarkaš će imati kroz nastupe u ABA ligi u dresu ekipe iz Železnika.

Radanov je prošao sve mlađe selekcije Crvene zvezde mts i osvojio veliki broj trofeja u svim uzrastima, od kojih se svakako izdvaja juniorski trofej Evrolige koji je osvojio 2014. godine.

Trofejnu vitrinu mladi bek obogatio je i sa seniorskom selekcijom crveno-belih osvojivši dva uzastopna pehara namenjena prvaku Srbije, Superkup ABA lige i dve ABA lige jer je pored prošlosezonskog trofeja kao 16-ogodišnjak učestvovao u osvajanju regiona 2014. godine.

Trebalo bi istaći da Crvena zvezda nakon naredne sezone polaže prava na Aleksu Radanova, odnosno na povratak u prvi tim crveno-belih sa kojim će imati ugovor na još dve godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Era

    9. avgust 2019 | 16:37

    Fmp2 poslao na kaljenje svog igraca u svoj veliki klub Fmp1.

  • Malajac

    9. avgust 2019 | 15:30

    Prestani te da lažete zvezda ne postoji u košarci jel su prodali grb, janičari se sad zovu Fmp 2 poslao igrača na kaljenje u Fmp 1.

  • NekoKo

    9. avgust 2019 | 23:47

    Ne umeju da naprave vrhunskog košarkaša od ovog i više nego talentovanog dečka. Još samo Simanića da resetuju i oporavili su. Tomić je očigledno doveden samo da vežba, ćuti i sluša. Jeste Simaniću dao nešto veću šansu, ali zato šta bi sa ovim momkom, a Dobrića je unazadio kao igrača.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA