≫ 

Bogdanov saigrač je moćan adut u rukama Amera: Bože, koliko je brz, najbrži je sa loptom u NBA!

Dieron Foks se ozbiljno nameće Gregu Popoviču

  • 1
Foto: youtube/Ballslife

Zahuktava se i košarkaška reprezentacija SAD za Mundobasket u Kini, poslednji otkaz Popoviču desio se pre dva dana (Kajl Lauri zbog sveže operacije prsta), i do polaska na Svetsko prvenstvo više ne bi trebalo da bude neprijatnih situacija po prvog favorita za zlato.

Popovič je u međuvremenu ekipi pridružio nekolicinu igrača nakon mnogobrojnih otkaza, a jedno ime se posebno izdvaja - Dieron Foks.

Bogdanovićev saigrač iz Sakramenta je toliko impresionirao saigrače na treninzima i međusobnim sparing proverama o čemu svedoče i reči nekih od njih.

- On čini da brzi igrači ne izgledaju tako brzi - rekao je o Foksovom najjačem adutu Kemba Voker, na šta je dobio odgovor od plejmejkera Kingsa:

- Mislim da sam još brži nego što sam bio - poručio mu je Foks, koji je u jedinoj pripremnoj utakmici u dresu američke reprezentacije, ali za drugi tim protiv A selekcije, imao 12 poena, 3 skoka, 3 asistencije, 3 ukradene lopte i 2 blokade za 15 minuta.

Tako se na najbolji način nametnuo Popoviču koji ga je na kraju prekomandovao među one na koje najozbiljnije računa za Kinu, što uopšte ne čudi Vokera koji je za Foksa izneo ozbiljnu tvrdnju - da je najbrži NBA igrač sa loptom u rukama!

- O, moj bože. On je super brz, njegova brzina je luda, trk od koša do koša mu je neverovatan... Zastrašujuće je ako je još brži sad, kao što kaže. Najbolje kod njega je što tu brzinu drži pod kontrolom.

Nije samo brzina Foksovo najjače oružje, šut mu je takođe jača strana...

- Ono što me ipak najviše impresionira je to kako šutira. Odličan je poneter i to će ga uskoro odvesti na viši nivo. Kao i kod mene kada sam došao u NBA, sledeći iskorak u karijeri sam napravio kada sam usavršio skok šut. To me je i odvelo na viši nivo - kaže Voker.

VIDEO: Deca zaprepastila Bogdanovića: Čuli smo da ti navijaš za Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja sam ja

    15. avgust 2019 | 07:48

    brz jeste ali kosarkaska inteligencija mu je slaba... ide srlja u napad ko muva bez glave.. ali ajde mlad je jos ima vremena da se popravi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA