• 19

Partizanu stigao trio pojačanja, sleteo i Tomas posle epizode sa narkoticima

Crno-beli kreću sa novim imenima u nastupajućoj sezoni

  • 19

Partizanu su stigla tri pojačanja u istom danu. Ovoletošnje akvizicije su sletele u Beograd, odmah ispozirali sa crno-belim šalovima, a uskoro će i zadužiti opremu osvajača kupa i krenuti sa radom pod palicom Andree Trinkijerija.

Uz Pejnersa, Voldena i Tomasa, u Beograd je sleteo i "starosedelac" Markus Pejdž.

- Danas su u Beograd sletela tri zvučna pojačanja za naš tim - Žanis Pejners, Kori Valden i Rašon Tomas, i jedno dobro poznato lice - Markus Pejdž. Poželimo im dobrodošlicu u crno-belu porodicu - poručio je svojim igračima Partizan.

Svakako da najviše pažnje izaziva pojava jednog od dvojice pridošlih Amerikanaca, Tomasa, koji je 1. avgusta uhapšen zbog posedovanja narkotika. On je u međuvremenu pušten uz plaćenu kauciju, a očito da zbog tog prestupa nije imao problema da se na vreme odazove na početak priprema u novom klubu.

Tomas je uhapšen jer su kod njega u kolima pronađena nedozvoljene supstance, nekoliko pilula ekstazija, 3.5 grama marihuane, kao i dve boce ulja od hašiša, preneli su američki mediji.

Noć je proveo u Kouk kauntri zatvoru u Teksasu, iz kojeg je pušten nakon što je platio kauciju u iznosu od 32.000 dolara.

VIDEO: Savo Milošević izazvao aplauze Turaka na konferenciji!

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Pfc

    Tomas stigao naduvan😂 od njegove kosarke definitivno nema nista

  • Mane

    Tanko je ovo i tesko ove godine i kup da uzmemo

  • Boba

    Mnogo smo jaki.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima