≫ 

Košarkaši Partizana počeli pripeme za novu sezonu: Ovo je plan pripremnih utakmica crno-belih

Prvi meč pred svojim navijačima u Štark Areni crno-beli će odigrati 8. oktobra protiv Tofaša

  • 10

Košarkaši Partizana započeli su danas pripreme za sezonu 2019/20 u zemunskom SC Master, dok je početkom naredne nedelje planiran prelazak u novi dom košarkaša Partizana, Štark Arenu.

Crno-beli će do kraja avgusta trenirati u Beogradu, a prvu proveru imaće u Kraljevu, 31. avgusta, protiv ekipe Sloge. Utakmica će biti otvorenog tipa, povodom obeležavanja 70 godina postojanja KK Sloga iz Kraljeva. Petog septembra, Partizan NIS će u Beogradu odigrati zatvoreni test meč protiv Darušafake. Sedmog i osmog septembra, crno-beli će učestvovati na MEZ Poljska turniru u Vroclaveku. Sedmog septembra, rival crno-belih će biti Makabi iz Tel Aviva, dok će narednog dana naš tim igrati protiv Arke, kluba koji će i ove sezone nastupati u 7Days Evrokupu.

Četrnaestog i petnaestog septembra, Partizan će igrati na turniru u Klužu, gde će pored crno-belih i domaćeg Kluža igrati Fenerbahče i Mornar iz Bara. Devetnaestog septembra, crno-beli će u Beogradu odigrati otvoreni test meč protiv AEK-a, nakon čega sledi odlazak na Superkup ABA j.t.d. lige (26.09. – 29.09.) gde će u četvrtfinalu Parni valjak igrati protiv Mega Bemaksa.

Prvu zvaničnu utakmicu Partizan NIS će odigrati 1. oktobra u Veneciji, u prvom kolu 7Days Evrokupa. Prvi meč pred svojim navijačima u Štark Areni crno-beli će odigrati 8. oktobra protiv Tofaša. Ove godine, crno-beli će se takmičiti u ABA j.t.d. ligi, 7Days Evrokupu, kupu “Radivoj Korać” i KLS Superligi.

VIDEO: Dejan Todorović: Nikad za BiH, sanjam dres Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar do groba

    19. avgust 2019 | 20:56

    Brate ove sezone samo laganica, verujem u ekipu i trenera. Molim bez komentara zvezdinih navijaca pare ovo ono. Svi verujemo u svoje ekipe❤

  • Zabar

    20. avgust 2019 | 07:04

    Idemooo Novice pali parni valjak pa da se gaze limenke..

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    19. avgust 2019 | 21:59

    Бодрули се и пред претходну сезону тако, па знамо како су прошли они, а ко је био првак

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA