≫ 

Đorđević potvrdio crne slutnje: Teodosić 99% neće igrati! (VIDEO)

 ≫ 

Selektor košarkaša Srbije govori o očekivanjima, sastavu tima i ostalim stvarima vezanim za ekipu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika GP
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Miki

    20. avgust 2019 | 17:39

    Imamo mi fejsala mulića nek on igra

  • B.P.

    20. avgust 2019 | 14:36

    A ovaj Bircevic je selektorov ljubimac izgleda.Pa covek zalutao nezna ni gde igra i za koga ali ga Djordjevic uredno zove u reprezentaciju a nikad nista nije pokazao.Da ne pricamo koliko boljih od njega ima.

  • PetarPan

    20. avgust 2019 | 13:46

    Oko Teodosića se događa vrlo interesantna igranka. Najpre čovek ne zaslužuje ovakvo omalovažavanje, koje je velikom merom izazvano upravo razno raznim igricama i spinovanjima oko njega. Prvo za svaku pohvalu je činjenica da se odazvao pozivu selektora. Druga stvar je ta što selektor nije trebao uopšte da ga pozove jer je tek izašao iz povrede i zato što nije jako dugo igrao. Ni Argentina ne bi Mesija zvala da se ovaj zatekne u takvoj situaciji. Sam slektor je mnogo puta govorio o principima i faktorima koji su neophodni da bi neko dobio poziv u reprezentaciju i oni su pogaženi u Teovom slučaju. Dalje, poziv u Zvezdu zvaničan nije dobio a siguran sam da ga je Čović samo za javnost želeo kako neke stvari sa njegove strane ne bi ispale ružne. Upravo velika mogućnost od povrede i generalno Miloševo stanje su veliki rizik za Zvezdu. Što se tiče Virtusa takve evropske priče se uglavnom završavaju rasulom. Od vraćanja velikana tamo gde mu je mesto ostaće samo još jedna otrcana fraza, jer to ne ide preko noći, bez vanserisjkog trenera, sa povredljivim igračima, košarkaškom klimom onakvom kakva vlada već neko vreme u Italiji. Ja očekujem prve razlaze već na polusezoni, daj bože da među prvima na izlaznim vratima ne budu Sale i Teo. Teodosić, posebno posle NBA avanture gde je dobro zaradio, nije trebao da novi potencijalni klub opterećuje velikim ciframa, jer igraču koji nije dugo igrao i koji vuče povrede je pre svega potrebno specifično klupsko okruženje koje podrazumeva enormno strpljenje i odsustvo velikog takmičarskog pritiska u smislu jurnjave vrhunskih evropskih rezultata i pravdanja uloženih para.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA