• 21

Pecarski napustio Partizan i postao slobodan igrač!

Talentovani krilni centar otišao iz kluba u kojem se proslavio njegov otac

  • 21

Marko Pecarski jedan od najboljih mladih košarkaša sveta i jedan od "orlića" koji su osvojili zlato na Evropskom prvenstvu za igrače do 18 godina odlučio je da prekine saradnju sa Partizanom.

On je dobio slobodu nakon odluke Suda za sportsku arbitražu, pa je pitanje gde će nastaviti karijeru. Pecarski je na velika vrata došao u klubu kao perspektiva, ali nije dobio dovoljno prostora za igru i razvoj, pa je faktički prošlu sezonu izgubio.

Pitanje je da li će nastaviti karijeru u Srbiji ili u inostranstvu, gde je svojevremeno bio u Bajernu.

VIDEO: Pecarski: Trenirao sam cele godine bez odmora

(Telegraf.rs)

Komentari

  • profa67

    Ovaj momak je prerano dignut u visine i ovo što mu se sada događa je posledica te rabote. Ne znam koliko se prate mlađe selekcije u svetu ali je činjenica da se u svetskoj košarci kao i u fudbalu ta takmičenja su većinu zemalja nebitni i nevažni. Vrhunska košarka priznaje samo rezulate i nema čekanja i razigravanja talentovanih klinaca. Jedino u slučaju vrhunskih talenata tipa Dončića a Pecarski to realno nije. Marko nema ekspozivnost i brzinu kao njegov otac i previše se oslanja na šut a odbranu uopšte ne igra. Govorim u situacijama kada protiv sebe ozbiljne igrače iz evropskih klubova ii sa NBA stažom. Koga on može da sačuva na pozicijama 3 ili 4 iz neke evroligaške ekipe. Koga zanima da li će on "možda " postati igrač ako Partizan ne igra Evroligu ili bar Evrokup i ne prihoduje neku lovu od sponzora, TV prava ili preplatnih ulaznica.

  • G

    Tužno i žalosno,. Šteta.

  • PFK-BGD

    I ja sam cuo da je veliki neradnik sve najbolje u daljoj karijeri!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima