• 12

KK Partizan se oprostio od Grua potresnim stihovima njegove pesme

Gru je bio veliki navijač crno-belih

  • 12

Košarkaški klub Partizan objavljenim čituljama  u dnevnoj štampi oprostio se od preminulog repera Dalibora Andonova Grua koji je stradao na kajtingu kod Nautičkog kluba Zemun.

Crno-beli su čitulje objavili u dnevnim listovima "Politika" i "Večernje novosti", a uz poruku "Poslednji pozdrav dragi prijatelju", objavljeni su i stihovi gruove pesme "Sanjao sam san":

"....Čak sam mu tražio broj telefona
negde u daljini sam jedva čuo zvona
kada pružio sam ruku
njegova je prosla kroz dlan, sanjao sam san..."

Čitulja Gru

Printscreen: Politika

Poznato je da je Gru bio veliki navijač Partizana, bio je redovan i na fudbalskim i košarkaškim utakmicama, trenirao je vaterpolo, a pored toga su mu velika ljubav bili košarka, skijanje, snoubord i drugi ekstremni sportovi.

Da podsetimo, Dalibor Andonov je rođen 8. marta 1973. godine u Dimitrovgradu iz kojeg se kasnije preselio u Pančevo, a posle toga u Beograd. Sa pesmom "Biću tu" je postao najpopularniji reper 1996. godine. Otac je dvojice sinova, a poznato je i da je bio veliki navijač Partizana.

VIDEO:  Zbogom, Gru i počivaj u miru!

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Cipy

    Prvi i jedini covek od koga sam uzeo autogram. RIP

  • VALJAK

    POCIVAJ U MIRU, BICES MEDJU ANDJELIMA I SA NAMA. ZAUVEK. VECNA TI SLAVA !

  • Nadam se

    Da nas svi koji su nas napustili ipak gledaju sa neba i da vide koliko puno nam nedostaju. I molim 🙏 ih sve da nam daju snagu da nastavimo dalje.. A jednoga dana ćemo se sresti.. 💞

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima