Mogao je da umre, ali je pobedio "tempiranu bombu" u grudima: Šekov sin se vraća košarci!

Sin legendarnog centra Los Anđeles Lejkersa, Orlando Medžika, Majami Hita i Boston Seltiksa Šakila O'Nila se vraća na parket

  • 0
Foto: Printscreen Youtube

Šarif O'Nil je prošle godine otkrio da ima srčanu manu koja je mogla da mu skrene košarkašku karijeru na stranputicu. Da stvari budu još gore, ugrožen mu je bio i život.

- Na današnji dan pre godinu dana sam otkrio da imam problema sa srcem koji će me udaljiti od terena čitavu sezonu... Danas sam potpuno zdrav i vraćam se igranju i onome što volim - napisao je Šekov sin.

Čitava brucoška sezona na UCLA univerzitetu mu je propala zbog lečenja, ali je sada sve u redu i on je objavio da se vraća košarci.

To je za američki Basketball Wives (Žene košarkaša prim. prev.) objasnila i njegova majka Šoni O'Nil ove godine koja je istakla da je sa takvom srčanom manom Šarif rođen.

- Mogao je da umre svakog trenutka. Kad su nam rekli da će morati na operaciju srca, moje je puklo i to je najteža stvar sa kojom smo morali da se suočimo - rekla je ona.

Da podsetimo, Šarif O'Nil je rođen januara 2000. godine i na UCLA igra za Bruinse na pozicijama krilnog centra i centra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA