Teo odgovorio na pitanje koje zanima Srbiju: Kad je pomenuo Zvezdu, novinar umalo skrenuo s puta!

Kapiten košarkaške reprezentacija Srbije i igrač Vitusa iz Bolonje gostovao je u emisiji "Teme do Arene"

  • 2
Teme do Arene, Miloš Teodosić i Ivan Radulović Foto: TV arena sport

Vrlo retko i nerado kapiten srpske košarkaške reprezentacije Miloš Teodosić govori za medije. Posebno ne nakon “letnje sapunice” tokom koje je armija navijača Crvene zvezde očekivala jednog od najboljih košarkaša Evrope u dresu kluba sa Malog Kalemegdana.

Bez obzira što nikada nije izjavio bilo šta na tu temu, crveno-beli su ostali razočarani kada je Teo odlučio da se obaveže na vernost Virtusu.

Da bi proverio kompletnu priču, komentator Arena sport i voditelj emisije “Teme do Arene” Ivan Radulović “zapucao” je u Bolonju kako bi iz prve ruke saznao istinu. I uspelo mu je.

Prvi put Miloš Teodosić dao je konkretnu izjavu po pitanju svog (ne)dolaska u Crvenu zvezdu i razjasnio sve nedoumice.

MILOS TEODOSIC Foto: MN Press

Ekskluzivno na televiziji Arena sport, odnosno emisiji “Teme do Arene” koja je na program u subotu 5. oktobra od 20:15 pogledajte razgovor Ivana Radulovića i Miloša Teodosića.

Osim što je uspeo da od Tea prvi put “izvuče” konkretan odgovor na pitanje “Šta se dešava sa tobom i Zvezdom”, Ivan Radulović posetio je i restoran Pepea Sinjorija, a od rođenog Valjevca dobio je još mnogo zanimljivih odgovora o učinku naše reprezentacije na SP, Jokiću, Bogdanoviću...

Ivan Radulović tokom boravka u italiji pored Teodosića „provozao“ je kroz život i karijeru, košarkaša Vladimira Micova, fudbalere Nikolu Milenkovića i Dušana Vlahovića, vaterpolistu Filipa Filpovića i odbojkašicu Jovanu Stevanović.

Ne propustite prvu epizodu novog serijala emisije “Teme do Arene”. Subota, 5. oktobar od 20:15 na prvom programu Arene sport.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA