Zvezda protiv Primorske bez pomoći navijača na startu ABA lige

Zbog kazne koju su zaradili prošle sezone u finalu takmičenja, crveno-beli će dva meča na domaćem terenu igrati bez publike

  • 5
KK Crvena zvezda, KK Primorska, superkup aba lige četvrtfinale Foto: Aba-liga/Cibona/Željko Baksaj

KK Crvena zvezda mts otvara novu sezonu u ABA ligi utakmicom protiv ekipe „Primorske" u nedelju u dvorani „Aleksandar Nikolić".

Crveno-beli odbranu titule počinju u renoviranoj dvorani koja nosi ime velikana jugoslovenske i srpske košarke bez pomoći svojih navijača, jer će zbog kazne koja je izrečena klubu od strane ABA lige, prva dva meča kao domaćin u novoj sezoni, igrati uz delimično prisustvo publike.

- Klub podseća da je KK Crvena zvezda kažnjen sa dve utakmice na koje je omogućen ulaz samo u „VIP" i „svečanu ložu" na prve dve utakmice – u 1 i 2.kolu protiv ekipa Primorske i Budućnosti, uz novčanu kaznu od 35 hiljada evra.

- Tim povodom održan je sastanak bezbednosti u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, kome su prisustvovali predstavnici kluba, policije, redarskih i svih službi koje će biti uključene u organizaciju utakmice.

KK Crvena zvezda, KK Primorska, superkup aba lige četvrtfinale Foto: Aba-liga/Cibona/Željko Baksaj

- Kapije dvorane biće otvorene za posetioce u 18.30 časova, vlasnici sezonskih karata za VIP ložu i počasna mesta, ulaze na službeni ulaz 2. Biće smešteni u sektoru VIP loža.

- Klub se ovom prilikom izvinjava svim vlasnicima sezonskih ulaznica za tribine, partere B i 4, bele i plave lože, i sve koji su želeli da vide crveno-bele u nedelju, zbog nemogućnosti da ih ugosti na premijernoj utakmici u dvorani "Aleksandar Nikolić, zbog kazne, koja nalaže da se gledaocima ispuni samo sektor VIP loža.

- KK Crvena zvezda mts ujedno će u najskorije vreme objaviti cene pojedinačnih ulaznica za meč 2.kola Evrolige koju crveno-beli igraju protiv ekipe „Fenerbahčea" u četvrtak u „Štark Areni" gde će se naš tim konačno predstaviti svim našim navijačima i  ljubiteljima košarke, koja se igra zbog publike, a ne bez nje - navodi se u saopštenju Zvezde.

Video: Zablistao novi Pionir sa 8.000 mesta: Telegraf ušao u renoviranu halu Aleksandar Nikolić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    4. oktobar 2019 | 21:22

    Sada vidim i vi novinari palite gance pišete neka Zvezda a ona više ne postoji umesto lepo napišete FMP-2 a navijaći FMP poznati po lntelegencijom odmah poveruju da Zvezda postoji. Možete vi zvati vaš klub iz predgradja Železnika kako hoćete ali zapamtite jednom Zvrzda ne postoji Ćovke lepo to ugasio.

  • Drekavac

    4. oktobar 2019 | 22:26

    Dovedemo fino pionire u salu i gotovo, uzmemo i mi recept od glodarije 😂😂

  • Dovla

    4. oktobar 2019 | 19:17

    Da li deca i zene imaju pravo ulaza na tribine ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA