Dejvis će biti pakleno pojačanje Lejkersa, Karijev prvi šut u novoj hali je bio kriminalan!

Obrva za 18 minuta ostvario dabl-dabl učinak

  • 0
Entoni Dejvis, Los Anđeles Lejkersi Foto: AP/Tanjug

Košarkaški Los Anđeles Lejkersa pobedili su Golden Stejt u predsezoni NBA lige rezultatom 123:101, i to u prvom meču koji je odigran u novoj dvorani u San Francisku!

Sjajnu partiju u redovima gostiju pružio je novajlija Entoni Dejvis koji je za 18 minuta na svom debiju imao 22 poena i 10 skokova.

Čak 17 je isporučio u prvoj deonici, gde je zabeležio i sedam skokova i pet zakucavanja. Otuda i ne čudi +13 (33:20) za Lejkerse već posle prve deonice, dok je Obrva pokazao da će biti veliko pojačanje. POdsetimo, on je ovog leta stigao iz Nju Orleansa.

Lebron Džejms je takođe igrao 18 minuta i imao je skor od 15 poena i osam asistencija. Vredi pomenuti i Dvajta Haurada koji je meč završio sa devet poena i isto toliko skokova.

Stefon Kari je sa 18 poena bio najefikasniji u redovima Ratnika, ali je njegov prvi šut u novoj dvorani bio kriminalan. Probao je za tri poena, nije ni dobacio do koša. Džordan Pol ga je pratio sa 17 poena.

Orlando je bio ubedljiv protiv San Antonija rezultatom 125:89, a crnogorski centar Nikola Vučević je meč završio sa sedam poena.

Bamba je sa 18 poena bio najefikasniji, Eron Gordon i Terens Ros su imali 14, dok je Majkl Karter Vilijams meč završio sa 13 poena.

>>> Zvezda u prvom kolu ABA lige čeka Primorsku, slovenačku ekipu koja ju je šokirala u ABA Superkupu. Čist kec je 1,15, a pobeda crveno-belih s više od 15,5 poena razlike nosi kvotu 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Primorska.

Brin Forbs je sa 24 poena bio najbolji u redovima Sparsa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA