Todorović "srušio" Pešićevu Barsu: Mirotić i ekipa prokockali trijumf u dramatičnoj završnici

Odličan meč u Andori

  • 0
Dejan Todorović Foto: MN Press

Košarkaš Andore i bivši igrač Partizana Bandža Si imao je solidnu rolu u pobedi svog tima nad Barselonom u Endesi u nedelju, ali je dominaciju prikazao Dejan Todorović.

Andora je slavila u završnici "za infarkt" sa 86:84, a u timu Svetislava Pešića je bio najbolji Nikola Mirotić sa 17 poena.

Kod pobednika je najbolji bio Musa Dianje sa 19 poena i sedam skokova, a Todorović ga je odlično pratio sa 17 poena, koliko je ubacio i David Jelinek, dok je Si postigao osam.

Utakmica je od starta bila puna intenziteta. Andora je bolje krenula napadački pa je prvu četvrtinu završila sa plus osam. Pešić je pozvao tajm-aut i Barselona je stegla odbranu.

Nakon toga je Blaugrana uspela da preokrene stanje na terenu i semaforu pa je posle poluvremena vodila, ali stvari opet kreću naopako u trećoj deonici kada Dianje i Todorović povlače svoj tim.

Na nešto manje od sedam minuta pre kraja Andora je imala i deset poena prednosti, Barsa tada kreće da je sustiže, ali je tragičar bio Malkolm Dilejni koji je u poslednjim sekundama promašio slobodna bacanja koja su koštala Barselonu pobede.

Video: Rutinska pobeda košarkaša Crvene zvezde nad Primorskom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA