≫ 

Trinkijeri pred Tofaš: Verujem u navijače, ali mi moramo da budemo koncentrisani 40 minuta

Trinkijeri želi da potvrdi pobedu nad Venecijom u prvom kolu Evrokupa

  • 5

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred meč drugog kola Evrokupa protiv truskog Tofaša, rekao je njegov tim mora da odigra maksimalno koncentrisano.

Crno-beli prvi meč pred domaćim navijačima u novoj sezoni dočekuju posle osvajanja ABA Superkupa i pobeda na gostujućim terenima u prvim mečevima ABA lige i Evrokupa protiv Igokee i Venecije.

- Da bi naša pobeda iz Venecije nešto vredela, moramo vezati dve dobre utakmice. Posle nekoliko gostovanja, igramo prvu zvaničnu utakmicu kod kuće i moramo biti maksimalno koncentrisani. Moj posao je da spremim ekipu da bude na svom maksimumu tokom svih 40 minuta. Verujem da će biti puno navijača i da će atmosfera biti dobra, što će nam biti dodatna motivacija - rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Centar crno-belih NIkola Janković istakao je da će meč sa Tofašom biti izazov. Podetimo, upravo je Janković rešio nedavni meč sa Igokeom u Laktašima.

- Prva utakmica na domaćem terenu je veliki izazov za nas da potvrdimo sve dobro što smo uradili na početku sezone. Tofaš je dobra ekipa koja u svom sastavu ima puno iskusnih igrača i u stanju su da lako uvedu utakmicu u ritam koji njima odgovara, ako ne budemo maksimalno koncentrisani. Zbog toga moramo dati sve od sebe u svakom trenutku utakmice - rekao je Janković.

Meč između košarkaša Partizana i Tofaša igra se u utorak od 20 sati u beogradskoj beogradskoj "Štark areni".

Video: Orlovi razbili Italiju - Trinkijeri: Očekivano!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan

    7. oktobar 2019 | 16:09

    Kolko mi je zao ovih zvezdasa krivo im sto je Partizan bolji

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    7. oktobar 2019 | 12:04

    Тофаш, Венеција...вау каква имена...ти вероватно нове сорте бораније, као и ви...

  • W

    7. oktobar 2019 | 15:09

    Tofaš!! Vrsta baklave:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA