Priče o našim pobedama mogu da imaju kontraefekat, zato ne smemo da se opustimo!

Partizan u utorak od 20 sati u Štark Areni igra meč 2. kola Evrokupa sa Tofašom iz Burse

  • 2
Foto: MN Press

Plejmejker Partizana Nemanja Gordić rekao je da se raduje prvom ovosezonskom meču pred domaćim navijačima, ali i da meč protiv Tofaša neće biti lak.

- Svi smo uzbuđeni, prvi meč kod kuće u sezoni. Drago nam je što ćemo sutra igrati pred našim navijačima meč protiv jake ekipe Tofaša.

- Cela ekipa jedva čeka taj meč. S druge strane, to je i opasno, ne smemo da očekujemo laku utakmicu kao i to da ćemo meč rešiti u prvih 10 minuta. Moramo da gradimo igru svih 40 minuta. Ukoliko ispoštujemo plan, imamo šanse za pobedu", rekao je Gordić novinarima u Štark areni.

Partizan u ovaj susret ulazi sa pet pobeda na gostovanjima.

- Činjenica je da smo pobedili sve utakmice, ali ne razmišljamo o tome. Priča se dosta o tome, napominje se to stalno, ali sve to može da ima kontraefekat. Mislim da je ekipa u redu, ovaj utakmica sutra je važna kako bismo valorizovali ovu pobedu na strani protiv Venecije. Da bi ona dobila na značaju treba da odbranimo domaći teren sutra.

Video: Nemanja Gordić o pritisku pred prvi meč u Areni

Bivši igrač Budućnosti osvrnuo se i na ekipu Tofaša.

- Tofaš je jaka iskusna ekipa, sa dosta stranaca koji imaju dosta utakmica u nogama. Naša prednost je energija i kontak igra. Trudićemo se da nametnemo naš stil - zaključio je Gordić.

Video: Trinkijeri u svom stilu najavio Tofaš: Da postoji šut koji vredi 30 poena, mi bismo jurili da ga damo, ali ne postoji

(D. Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA