≫ 

Kakvo bi on bio pojačanje za Partizan! Sipa trojke sa lakoćom, samo je šteta što ima 44 godine!

Nema sumnje da bi Partizanu prijao jedan igrač tipa Vlade Šćepanovića

  • 9
Vlado Šćepanović Foto: Telegraf

Pomoćni trener Partizana Vlado Šćepanović još uvek je u šuterskoj formi, a to pokazuje na svakom treningu crno-belih.

Pred početak treninga, dok se igrači zagrevaju uzme loptu i onako kao od šale ubacio nekoliko trojki, a da lopta ne dotakne obruč.

Neverovatna mekoća šuta, milioni šuteva na trenizima kroz 20 godina karijere se ne mogu lako zaboraviti, jer navika ostaje.

Tako je i ovoga puta Šćepanović imao malu "šutersku kliniku" za medije u Štark Areni, a pomno su ga gledali i Birčević i Janković centri Partizana.

Ovakva ruka se ne viđa često i nema sumnje da bi jedan ovakav klasni šuter dobrodošao Partizanu. Ali, na žalost takvih ima malo, i uglavnom su u najjačim ekipama Evrolige ili NBA..

Uzeo je loptu i najlaganije moguće bez naprezana ubacio tri zaredom trojke bez koske što se kaže

Podsetimo, Šćepanović je igrao za Budućnost, Efes, Partizan,  Fortitudo Bolonja, Panatinaikos, Granadu, Mursiju i Panelinios.

>>> Posle pobede na gostovanju Veneciji, Partizan je večeras u Areni (20.00) veliki favorit protiv turskog Tofaša u 2. kolu Evrokupa. Kvota da će crno-beli slaviti s više od 9,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Partizan - Tofaš.

Sa reprezentacijom Jugoslavije ima zlato na EP 2001. u Turskoj gde j u finalu Turcima ubacio 19 poena, zatim,   zlato na SP 1998, bronzu na EP 1999.

Video: Vlado Šćepanović: Čekanje poziva Željka Obradovića pod bombama, i put na pripreme preko Dubrovnika sa hrvatskom tajnom službom

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pg.

    8. oktobar 2019 | 09:37

    Sto ce on tamo, ni ovàmo mu nije bilo mjesta a kamoli u partizan

  • titograd

    8. oktobar 2019 | 08:21

    scepo !!!Kakav je to igrac bio !!!Prelomio protiv turaka u Istanbul za zlato!Protiv Urala 44 poena !Milion odlucenih meceva , dobrih odbrana !Protiv Hemofarma za titulu !Itd itd !

  • 🏁Miloš🏁

    8. oktobar 2019 | 08:22

    Nekome se ranom zorom smrkne kada snimak podseti na redovne torture gospodima Šć. \•/

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA