≫ 

FMP pobedom u gostima otvorio ABA sezonu, Radanov ubacio 21 poen!

Serija 11:0 u prvoj deonici praktično je presudila na ovom meču

  • 3

Pobedom u gostima protiv Krke, košarkaški FMP-a iz Železnika otvorili su novu sezonu u ABA ligi - 75:65!

Beogradski tim je dominirao od prvog do poslednjeg minuta i na taj način su jasno potvrdili da sve one pobede tokom priprema nisu bile slučajnost.

FMP je pitanje pobednika praktično rešio u prvoj deonici - serijom 11:0 i sjajnom odbranom kojom su svoj koš sačuvali puna četiri i po minuta.

Igrač utakmice bio je Aleksa Radanov koji se ove sezone vratio u Železnik iz Crvene zvezde. Sjajni bek je za 28 minuta ubacio 21 poen, a imao je i pet asistencija i četiri skoka.

Pecarski je imao 12 poena i sedam skokova, Tejić poen manje, a Uskoković je sa 10 poena jedini još bio dvocifren, dok su u redovima Krke najefikasniji bili Kosi sa 17, Laval sa 13 i Jošilo sa 12 poena.

FMP u sledećem kolu dočekuje Megu u srpskom derbiju, a Krka će prvi trijumf u regionalnom takmičenju ove godine pokušati da ostvari u Zadru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    7. oktobar 2019 | 21:24

    Radanov nije imao minute u Zvezdi i to je problem igrač velikog potencijala

  • momo

    7. oktobar 2019 | 20:55

    Zar fmp nije sinoc igrao...cudno

  • NekoKo

    8. oktobar 2019 | 04:43

    Za sve srpske klubove navijam kao za svoju Zvezdu kada igraju protiv ovih smradova iz okruženja. Da, i za Partizan. Voleo bih da ugasimo košarku u komšiluku, jer su bez trunke poštovanja prema Srbiji i srpskoj košarci, koja je za njih totalno druga dimenzija. Najviše bih voleo da prvak bude ponvo Zvezda, ali ako ne bude tako, neka bude bilo koji drugi srpski klub.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA