≫ 

Protiv Primorske moramo da budemo na maksimumu: Trinkijeri očekuje težak meč u Sloveniji

Primorska ima priliku da se posle poraza u Superkupu revanšira crno-belima

  • 9
Andrea Trinkijeri Foto: Nikola Tomić

Košarkaše Partizana očekuje gostovanje ekipi Primorske u 2. kolu ABA lige, u meču koji se igra od 18 sati i za koji trener crno-belih Andrea Trinkijeri smatra da neće biti ni malo lak. 

U polufinalu Superkupa u Zagrebu, crno-beli su došli do trijumfa posle preokreta u drugom poluvremenu.

- Očekuje nas teška utakmica, protiv rivala koji nije puno menjao tim u odnosu na prošlu godinu i koji je dobro uigran. Uostalom, videli smo i nedavno, tokom Superkupa, da je to ekipa koja je itekako sposobna da igra na visokom nivou i da je sa naše strane potrebno da budemo na maksimumu tokom svih 40 minuta. Verujem da će utakmica biti interesantna za gledaoce - poručio je Trinkijeri.

Da podsetimo, crno-beli će biti oslableni na ovom susretu neigrafnjem Rašona Tomasa koji zbog povrede propušta ovaj, ali i naredni meč sa Ritasom.

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velicine nemaju starh

    12. oktobar 2019 | 13:59

    Gosp Trinki..ipak smo mi Partizan i svi drugi znaju da kad nam spo,emu ime treba da ustanu da se naklone velikanu i naravno da osjete starh prema velicini..laksi trening u kopru uvjezbavanje nekih akcija.zna se koga oni mogu da unerede..prepoznaju se i sad ce poeti ovdje kmecati...po tome ih svi znaju..drzavna kmekala...ili dzaba bacen bovac narodni..

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    12. oktobar 2019 | 14:04

    Овај циркус мајстор још ни једном не рече биће опуштена утакмица. Све му тешке. И против средње школе да играју, било би му тешко. А за паре које му плаћају једва и филијалу Игокеу победи...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA