≫ 

MERIDIANBET KVOTE Makabi - Zvezda: Vredi igrati na crveno-bele u Tel Avivu

Crvena zvezda gostuje Makabiju u četvrtak od 20.05, u okviru 3. kola Evrolige, a izraelski šampion još ne zna za trijumf

  • 2
Filip Čović Foto: Marko Jovanović

Velika pobeda nad Fenerbahčeom, pa neprijatan poraz od Budućnosti i sada novi evroligaški izazov. Zvezda ide u Tel Aviv i crveno-beli se spremaju za još jedan podvig na velikoj sceni.

Brojni podaci svedoče koliko je ovaj duel zanimljiv, što je dodatni razlog da ga uvrstite na vaš tiket.

Makabi je godinama bio u seriji pobeda nad srpskim i ABA prvakom sve do marta 2015. od kada je Zvezda nanizala četiri trijumfa! Ipak, poslednji susret je pripao Makabiju i Meridianbet vam daje sjajnu kvotu 4.50 na čistu dvojku.

Ako je Zvezda dobila Fener, zašto ne bi i "ponos Izraela", iako je susret u Tel Avivu!?

Istina, Makabi je izgubio od Himkija i Reala u gostima, i pored dobrih partija, i sada juri prvi ovosezonski trijumf u Evroligi, zato je izraziti favorit.

Ovaj duel biće prilika za prvi okršaj trenera Zvezde Milana Tomića sa Janisom Sferopulosom, grčkim stručnjakom sa kojim je četiri godine radio u stručnom štabu Olimpijakosa.

Bili Beron Foto: Marko Jovanović

Odlično se poznaju i zato crveno-beli idu da iznenade, i probaju da pobede prema Tomićevim rečima. Čak i da Zvezda izgubi sa sedam razlike (granica 7,5 poena) ili pobedi, nudimo vam kvotu 2.11.

A, kako je Zvezda odigrala prve dve utakmice po povratku u elitno društvo? Od PAO-a je poražena u Atini sa 87:82, dok je Fener "tukla" na mali broj poena rezultatom 68:54.

Ipak, međusobni dueli u Tel Avivu su generalno prilično efikasni, pa nije loše probati da se kladite na ukupan broj poena između 171 i 180. Za tu prognozu vam dajemo najbolju kvotu 5.40 - prava za vaš tiket.

Ova utakmica samo je još jedna u nizu brojnih koje će Zvezda odigrati, a može čak i više od 90 da ih ima ove sezone. Gotovo sve evroligaške rivale ugostiće u "Areni", ostale u hali "Aleksandar Nikolić", a Meridianbet kladionice pravo su mesto da pratite crveno-bele uspehe.

Zato smo vam, kao i uvek, i za meč Makabi - Zvezda spremili specijal sa najboljim kvota u najboljoj ponudi. Skokovi, asistencije, faulovi, procenti šuta... A probajte da pogodite da Zvezda pobeđuje u svakoj četvrtini - kvota je čak 50!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA