Trinkijeri: Bili smo top na početku, posle prosečni, pa opet dobri, a moj MVP meča je Pejdž!

Trener crno-belih veoma zadovoljan igrom i borbom svog tima

  • 4
Andrea Trinkijeri Printskrin: Youtube/Partizan BC

Košarkaši Partizana ostvarili su veoma vrednu pobedu nad Lokomotivom 80:71 i ostali sa 4-0 jedina neporažena ekipa grupe B. Posle meča, koji je bio turbulentan trener crno-belih Andrea Trinkijeri je rekao:

-  Čestitam mojim igračima na utakmici i pobedi. Igrali smo sa navijačima, imali smo lošu treću četvrtinu, ali njihov talenat je veliki. Uspeli su da se vrate u meč i igraju čvrsto. Mi smo pokušali da se vratimo u ritam u poslednjoj četvrtini. Na kraju smo uspeli da izvučemo maksimum i da se vratimo i pobedimo - rekao je Trinkijeri i dodao:

- Ne bih nikoga izdvojio. Tomas 12 dana nije trenirao i ne možeš sve na prevaru. Ova utakmica je bila zahtevna, ali je najbolji deo svoje igre on je ostavio za kraj. Pomogao je, kao i Mozli, kao i Rade Zagorac u odbrani. Ako moram nekoga da izdvojim moj personalni MVP je Markus Pejdž jer je odigrao jako mudro u završnici.

KK Partizan - KK Lokomotiva Foto: MN Press

- Oni su ozbiljna ekipa, dobra pobeda i idemo dalje na putovanje - poručio je trener Partizana i objasnio da još ne misli da je ekipa u Top 16.

- Možda si ti u drugoj fazi, ali idemo za Limož imamo dalje borbe, igramo odbranu. Skor kaže 4:0, sledeća utakmica će biti još teža, želim da preživimo ovaj deo sezone jer mnogo putujemo i ne treniramo toliko.

Timska odbrana je izbacila protivnika iz reketa

- Da to je odbrana koja je moj cilj, moderna košarka. Prvih 15 minuta smo bili top, posle prosečni, a onda na kraju jako dobri -rerkao je Trinkijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Шкорпион

    22. oktobar 2019 | 22:47

    Тринки сад имаш шансу да уђеш у ред "бесмртних" Дуде, Жељка, Дулета.. Само храбро до краја и следеће године у Еуролиги форсирај домаће играче 😄

  • mihajlo

    22. oktobar 2019 | 22:36

    Uzmi trinki evro titulu!

  • Ujka Zitko PFK

    22. oktobar 2019 | 22:41

    Dok Partizan bitke bije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA