≫ 

Isprašio nam je gu*ice, morao sam da ga iznerviram! Zvezda NBA osetila nemoć protiv Dončića

Luka je novu sezonu počeo nadrealno već u prvom meču

  • 3
Dalas Maveriks Boban Marjanović Foto: Tanjug/AP

Slovenački košarkaš Luka Dončić dobio je čudnu pohvalu od velike zvezde NBA lige i Vašington Vizardsa - Bredlija Bila, nakon meča u kom su koplja ukrstili Vizardsi sa Dalas Maveriksima.

Danas je pobedio 108:100 u noći između srede i četvrtka, a najbolji ruki prošle sezone je terorisao Čarobnjake sa 34 poena, dok je Bil imao 19 poena, uz šest skokova i devet asistencija.

Uz sve to, varničilo je na terenu između njih dvojice i na kraju je Bil isključen, pred kraj meča nakon jednog "treš toka".

- To je sve bila samo košarka. Mogli ste da vidite kad sam bio izbačen, da je prvi došao i pružio mi ruku, razumeo je kako to izgleda. Nismo se tukli, to je košarka, pokušao sam da ga iznerviram. Isprašio nam je gu*ice, morao sam nešto da uradim - rekao je Bil posle utakmice.

Dončić je potvrdio da njihov sukob nije lične, već jednostavno takmičarske prirode.

- Bilo je sjajno. O tome se radi u košarci. Nemate prijatelje na terenu. Poštujem ga zbog toga što je uradio. Svi kažu da je on samo dobar igrač u napadu, ali je pokazao i da je u defanzivi odličan. Pokazao je to na terenu i poštujem ga zbog toga - istakao je Dončić.

Video: Dončić sa klupe ubacio nestvaran koš bez koske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. Mld.

    24. oktobar 2019 | 18:13

    A nas bivsi selektor u kosarci "Sale nacionale"kaze, da bi jedino Bogdan mogao igrati sa njim i Danilovicem. Ni Doncic...ni Jokic..., ma niko od nasih igraca. A Luka je bolji od njih trojice zajedno. Decko je stvarno paklen kosarkas. Sve ima.

  • Sasa Djordjevic

    24. oktobar 2019 | 18:22

    A moj Lebron Bogdanovic 2p sut iz igre celih 10%.

  • Ivica

    24. oktobar 2019 | 18:03

    A šta je uradio naš div Bobi na toj utakmici?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA