• 67

Mučne scene iz Pionira: Žandarm i obezbeđenje smirivali Lazića dok se obračunavao sa provokatorom!

Kapiten Zvezde na udaru

  • 67

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Barselone u meču 4. kola Evrolige, što je dovelo do navijačkih tenzija usmerenih ka igračima crveno-belih koji su se našli na udaru grupe simpatizera na kraju utakmice.

Pisali smo već o sukobu koji se dogodio pred sam ulazak igrača u tunel ka svlačionicama, a u međuvremenu se pojavio i snimak prepucavanja košarkaša Zvezde sa gnevnim navijačima.

Bilo je i pretnji!

Naime, mala grupa navijača je galamila sa dela tribine iznad tunela, teško je reći šta su sve vikali kapitenu Laziću, koji nije ostao imun na provokacije. Lazić je u jednom trenutku zastao i preteći mahao prstom ka provokatorima.

Bilo je teško smiriti borbenog kapitena, nije mu bilo svejedno na psovke koje su stizale, pokušali su da ga primire članovi uprave, ali nije pomoglo. Bio je tu i Faje koji je ćutke gledao mučne scene. Kasnije se pojavio i Davidovac.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MONDO Sport (@mondorssport) on

Jedan član obezbeđenja je čak pokušao da odgura Lazića u tunel, međutim opirao se košarkaš Zvezde. I njemu je objasnio da ne prenagljuje, da se drži podalje.

U jednom momentu i pripadnik žandarmerije, koji je sve vreme bio uz Lazića i grupu koja je išla u tunel, gestikulirao je provokatoru, no ovaj nije prestajao.

- Izađi napolje! - moglo se čuti u jednom trenutku. Bio je to jasan poziv za razračunavanje.

Konačno, Lazić je krenuo. Strasti su se smirile...

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Nn xmvc

    Ovde je Filip u pitanju. Nisam bas siguran, da bi ovako reagovao, da je neki drugi igrac u pitanju!!!

  • NekoKo

    Ajmo redom. Ko se seća gospodin Lazić je bio u prvim sezonama u Zvezdinom dresu manji od makovog zrna. Jedno preplašeno biće. Kako je poverenje Čovića i ljudi u Zvezdi, ali i određenih navijača u Zvezdi prema njemu raslo, njemu je raslo i samopuzdanje. Nešto nije ovako reagovao kada je u pitanu bio Alen Omić. Sada iz sasvim jasnih razloga ovako brani FIlipa koji trpi uvrede tipa tatin sin, marš iz Zvezde isl. To je smešno u odnosu na ono šta je skandirano Omiću. Slučaj Omić je u najmanju ruku bio teška bruka za klub. Dalje, Nebojša ako je pametan mora da dovede ozbiljnog, košarkaški pismenog trenera i da ga pusti da radi svoj posao. Taj trener treba da odluči ko od ovih igrača treba da ostane a ko ne, gde je potrebno pojačanje isl. Nije realno da recimo Braun ovoliko nema pojma. Poptuno je van konteksta neke ozbiljne timske košarke. Tomić je svojim neznanjem napravio ogormne probleme. Formalno može da se kaže da je Zvezdu vratio u EL, ali za one pobede protiv Budućnosti on je najmanje zaslužan. Bez one atmosfere i svih mogućih preduzetih mera kako bi se vratilo milo za drago od prethodne sezone, on ne bi zabeležio ni jednu jedinu pobedu. Sada je Zvezda u ozbiljnom problemu po pitanju napada na titulu i recimo dostizanju Alimpjevićevih 11 pobeda u EL. Da u EL treba dostići za početak rezultat Alimpijevića koji je najuren kao poslednji, dok je ovaj tipus Tomić držan kao da se radi o Gregu Popoiviću. Vreme za popavku stvari gotovo da ne postoji.

  • ♦️⭐⭐

    ZIG HAJL ZIG Zvezda ♦️⭐⭐😂

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima