≫ 

Ključna utakmica Zvezde za nastavak sezone: Ovo moraju da pobede ili sledi još dublja kriza

Crveno-beli žele da prekinu niz od četiri uzastopna poraza, pred tri teške utakmice u nizu

  • 15

Košarkaši Crvene zvezde zbog zauzetosti hale „Aleksandar Nikolić“ igraju meč sa Mega Bekamsom kao domaćin u „FMP Areni“ u Železniku. Ovo će biti 16.meč dve ekipe u regionalnom takmičenju, a trenutno crveno-beli ne znaju za poraz u dosadašnjim utakmicama u ABA ligi protiv ekipe Mege.

Ipak, ovaj meč biće mnogo drugačiji nego neki ranije i veoma važan za Zvezdu.Crveno-beli se nalaze u maloj krizi zbog serije poraza, odlaska trenera. Jako je bitno da se taj negativni serijal prekine jednom dobrom igrom i pobedom pred seriju od tri utakmice za šest dana.

Odmah posle Mege sledi odlazak u Istanbul na duel sa Efesom, koji je odmah u utorak, da bi u četvrtak 31. oktobra kod kuće dočekali Himki, a onda gostuju Ciboni u nedelju

Trener crveno-belih Andrija Gavrilović o meču sa Megom kaže:

Nije imala Zvezda snage da se izbori sa strašnom Barselonom u četvrtak, ali danas (18.00) ne bi trebalo da ima problema s Megom. Kvota na trijumf crveno-belih s više od 14,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Mega.

Andrija Gavrilović Foto: Marko Jovanović

- Očekuje nas važna utakmica u kojoj je cilj pobeda protiv ekipe koja je mlada, tako selektirana da je uvek agresivna na terenu, agresivna u odbrani i na skoku, i koja će igrati bez opterećenja, sa dosta samopouzdanja, posle pobede nad ekipom Zadra u prošlom kolu.

- Mi sa druge strane, želimo bodove i pobedu posebno pred izuzetno napornu nedelju koja nas očekuje. Mo Faje je lakše povredio skočni zglob u četvrtak protiv Barselone, i na dan utakmice odlučićemo da li nam je na raspolaganju za ovaj meč, a u tim se vraća Bili Beron koji je potpuno spreman nakon povratka iz SAD“ rekao je trener crveno-belih.

Hala „FMP Arena“ biće otvorena od 15 časova, za ovaj meč važe sve sezonske ulaznice KK Crvena zvezda mts (osim Evroliga paketa koji važe za Štark Arenu i 15 mečeva Evrolige koje Crvena zvezda igra u najvećoj srpskoj dvorani). Zbog velikog broja sezonskih ulaznica koje su prodate za takmičarsku sezonu 2019-2020 ( 4500) pojedinačnih karata za ovaj meč neće biti u prodaji!

Andrija Gavrilović Foto: Marko Jovanović

Klub ovom prilikom poziva sve svoje navijače da pruže podršku crveno-belima u ovoj važnoj utakmici, kada je timu važno da dođe do bodova u ciklusu od još tri vrlo teške utakmice koje ga očekuju u narednih 7 dana (EFES. Himki i Cibona u Zagrebu).

Ekipa nakon nedeljne utakmice, već u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima putuje u Istanbul na duel sa ekipom prošlosezonskog finaliste EL ekipom EFES-a.

Video: Trener Zvezde odmah dočekan neugodnim pitanjem novinara posle poraza od Barse

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA