≫ 

Bio jednom moćni Golden Stejt, sad ga je tužno gledati!

Kari više nema saigrače za ozbiljne domete

  • 2
golden stejt Foto: Tanjug/Ap

Košarkaši Golden Stejta možda i dalje imaju jednog od najboljih šutera sveta Stefa Karija, ali šampionski sjaj je, to je više nego očigledno, iščezao...

Debakl u Oklahomi 120:92 je slika i prilika trenutnog igračkog kvaliteta ekipe koja je pre samo nekoliko meseci, i pre toga godinama unazad, "pucala" od atomske košarke i bila bez premca u ligi.

stef kari Foto: Tanjug/Ap

Danas, bez Durenta i Tompsona, i nekolicine šampionskih imena, sa "renoviranim" sastavom, utakmice kao što je bila ova sa Tanderom - postaće realnost.

Već je prvo poluvreme bilo poražavajuće za goste, koji su se našli u "mašini" domaćeg tima, o čemu najbolje svedoči rezultat nakon 24 minuta - 70:37!

Možda i ova akcija Voriorsa, u videu ispod, najbolje svedočasntvo trenutne "snage" ekipe Stiva Kera.

U nastavku, viđen je preslikan scenario iz prvog poluvremena, igra mačke i miša, i rastuća razlika Tandera koja nijednog trenutka nije bila pod pretnjom.

Poenterski su prednjačili Šruder (22), Galinari (21), Gligus-Aleksander (19), uz vrlo dobre role ostatka tima, u meču koji je praktično bio rešen već na poluvremenu.

Kod Voriorsa, koji su upisali i drugi poraz, Kari je bio daleko bolji od ostalih sa 23 poena, a podbacio je momak koji je doveden da zauzme Tompsonovo mesto, Dianđelo Rasel - meč je završio sa samo šest poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    28. oktobar 2019 | 05:34

    Nema Igodale, Tompsona, ali posebno fali Durent. Tako da se sad vidi koliko je tu Kari bitan sraf.

  • pop

    28. oktobar 2019 | 02:48

    Napravili su veliku gresku kada su trejdovali Russela

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA