≫ 

Čudna izjava trenera Zvezde: Da li ovo znači da su igrači stigli Efes tek kada ga nisu poslušali?!

Andrija Gavrilović tvrdi da u trećoj četvrtini ekipa nije ispoštovala ono što je isplanirala, a samo su tu deonicu crveno-beli dobili

  • 15
Andrija Gavrilović Foto: Marko Jovanović

Trener Crvene zvezde, Andrija Gavrilović, nije uspeo da razdrma ekipu u pravom smislu posle odlaska Milana Tomića, pa su crveno-beli poraženi prvo od Barselone, a zatim i od Efesa u Evroligi.

Posle meča, Gavrilović je dao čudnu izjavu, ako je verovati sajtu Evrolige. On je čestitao Efesu na pobedi, a što se tiče Zvezde, poručio je da samo u trećoj četvrtini nije ispoštovan dogovor o igri, a upravo u toj deonici su crveno-beli odigrali najbolje i taj period su rešili u svoju korist sa 25:18, i tada je jedini put i povela u meču.

Delovalo je kao da je Gavrilović objasnio da igrači nisu ispoštovali njegove savete u najboljem periodu Zvezdine igre.

- Želim da čestitam Anadolu Efesu na dobroj igri i pobedi. Oni su u veoma dobrom trenutku u Evroligi i Turskoj ligi. Naš cilj je bio da se takmičimo, da idemo do kraja utakmice, da pokušamo da budemo izjednačeni i da napravimo iznenađenje.

- Imali smo dobru reakciju u trećoj četvrtini, ali mislim da, ako sada pogledam statistiku, da je to bila prva četvrtina u kojoj nismo ispoštovali šta smo isplanirali, u smislu ritma igre i kako smo želeli igramo u napadu. Ova prva četvrtina je kaznila celu našu igru. Pored toga, velika je razlika u procentu šuta za tri poena i mislim da to objašnjava razliku - zaključio je Gavrilović posle meča.

Zvezda u četvrtak od 19 časova igra protiv Himkija u 6. kolu Evrolige i verovatno će to Gavriloviću biti poslednji ispit kada je u pitanju njegov eventualni ostanak na klupi.

Video: Trener Zvezde odmah dočekan neugodnim pitanjem novinara posle poraza od Barse

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS.

    29. oktobar 2019 | 21:31

    Nije tebi lako majstore!!!

  • mile

    29. oktobar 2019 | 23:00

    Covicu, cekamo saopstenje i gostovanje u jutarnjem na pinku... da kazes kako je neki duh usao u ovog trenera i da to sto je rekao u stvari nije on

  • Milan

    29. oktobar 2019 | 21:48

    RADONJA VRATI SE ! 😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA