• 15

Obradović demantuje "zle jezike" da nije pružio ruku Đorđeviću: Čista laž, Sale me izgrlio kao brata

Sale i ja imamo fenomenalan odnos i pre i posle meča smo se srdačno pozdravili i pričali

  • 15

Pojedini mediji u Srbiji napravili su informaciju da se srpski košarkaški treneri, Aleksandar Đorđević i Saša Obradović nisu pozdravili posle meča Virtusa i Monaka, a sve na osnovu snimka Evrolige sa najzanimljivijih detalja meča, koji je nekoliko puta isečen.

Na tom snimku se posle meča ne vidi pozdrav Obradovića i Đorđevića, kada treneri odmah posle kraja meča pruže ruku jedno drugome.

Ovoga puta su treneri prvo krenuli ka igračima, pa je tako zabeležen kadar kako Saša Obradović pozdravlja Miloša Teodosića, zatim još neke igrače Virtusa i članove stručnog štaba, ali se ne vidi i pozdrav sa Đorđevićem.

Tim povodom, kontaktirali smo Sašu Obradovića, kako bi nam otkrio šta se desilo i da li zaista nije bilo pozdrava njega i Aleksandra Đorđevića. Od tvrdi da je u pitanju čista glupost i neistina i da on i Sale Đorđević imaju fenomenalan odnos.

- Čista glupost i neistina! Sale i ja imamo fenomenalan odnos, pre i posle meča srdačno smo se pozdravili i pričali. Jesam brzo krenuo da izađem, ali sam i dao ruku, a posle toga je Sale došao u autobus da se još jednom izljubimo, onako bratski - rekao je za Telegraf Saša Obradović.

Kada se pogledaju i snimci iz drugog ugla, jasno može da se vidi da su se Obradović i Đorđević pozdravili posle meča, a to se može zaključiti na osnovu snimka iz kopa najvatrenijih pristalica Virtusa.

Nakon što se gužva raščistila, srpski treneri su pružili jedno drugom ruku i zagrlili su se.

Koliko sjajan odnos imaju Đorđević i Obradović, možete zaključiti i na osnovu intervjua koji je Saša dao za Telegraf kada je otkrio da njegova frizura potiče zapravo još iz igračkih dana, i da je za nju "krivac" upravo Sale Đorđević.

Video: Saša Obradović: Sale Đorđević me je pretvorio u ćelavca posle Amera

(D. Uštević)

Komentari

  • 1991

    Iole ko ga malo poznaje, zna da je Djordjevic los covek.

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    Saletu je ispod časti da pruži panteru ruku, jer u podsvesti zna da on navija za klub iz periferije sa najvećim uspehom u Evropi(dok su postojali) 16 mesto od 18 ekipa Evropskih takmičenja na šljaci😂😂👉👌🔐

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima