≫ 

NBA liga u šoku: Košarkašu Njujorka ubili i drugu sestru, u Baltimoru je kao u kultnim serijama

Teški dani za Redžija Buloka...

  • 0
redzi bulok Foto: youtube/The Players Tribune

Baltimorske ulice prepune nasilja odnele su nedavno tri žrtve u pucnjavi, među kojima je bila Kioša Mur (22), sestra NBA igrača Redžija Buloka, koji je najveći deo svoje karijere proveo u Detroitu, a od ove sezone nastupa za Njujork Nikse. 

Buloku je ovo druga takva tragedija u porodici, pošto mu je 2014. godine ubijena još jedna sestra, transrodna osoba Mia Henderson, koja je nasmrt izbodena, ali to ubistvo do danas nije rasvetljeno.

Košarkaš, koji je zbog problema sa hernijom (operisan u julu) propustio uvodni deo sezone, pole svega, smogao je snage da ispiše poslednje poruke sestrama na instagramu.

Podbacio sam kao brat da vas zaštitim od strašnih ulica. Dva puta sam podbacio - napisao je Bulok, uz konstatacijud a ništa više neće biti isto.

- Izvinite sestre moje, učiniću sve da sačuvam našu porodicu na okupu i da se otkrije ko je uzeo život moje sestre - dodao je momak rođen pre 28 godina u Baltimoru.

- Probudite me iz ovog košmara!!! Zauvek moje dve sestre!

Baltimor je inače poznat po visokoj stopi kriminala i ubistava, sredinom ovog meseca samo tokom jednog vikenda zabeleženo je čak 17 upucavanja što je uznemirilo čitav grad.

Poznati su i kultni serijali koji su rađeni na temu nasilja u Baltimoru, poput remek dela "Baltimore Homicides" i "The Wire".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA