≫ 

Tomiću, ovakvu si igračinu ignorisao: Simanić eksplodirao, Zvezda ima zver na "četvorci"!

Valjalo je samo dati mu minute

  • 23
KK Crvena zvezda - KK Himki Foto: Marko Jovanović

Boriša Simanić zablistao je u punom sjaju protiv Himkija.

Kao "pušten sa lanca" Zvezdin supertalentovani košarkaš odigrao je meč dosadašnjeg toka sezone, briljirao je protiv Himkija, na najbolji način opovrgao odluke bivšeg trenera Tomića da ga drži uglavnom "zakucanog" za klupu, neretko ga šaljući i na tribine.

Čudili su se mnogo takvom početku sezone za momka iz Bratunca koji je projektovan da bude jedan od nosilaca igre, no Tomić nije reagovao, možda baš tim ignorisanjem 21-godišnjeg krilnog igrača sam sebi ispisao otkaz u klubu.

Milan Tomić Foto: Marko Jovanović

Njegov naslednik i doskorašnji pomoćnik Gavrilović nije imao dilemu - dao je Boriši sve što nije imao kod Tomića, ovaj najavio visoke domete protiv Barse, a protiv Himkija eksplodirao sa 18 poena i 3 skoka!

Sam je pokrenuo seriju Zvezde na startu utakmice 8:0, uz dve ubačene trojke, bio je to jedan od ključeva pobede crveno-belih, prednost se kasnije samo kalemila, a Bortiša je sve vreme igrao na visokom nivou u oba pravca.

Zvezda je, tu nema dileme, u Boriši "dobila" igrača za velika dela, a na Simaniću ostaje da potvrdi svoj potencijal u konkurenciji najjačih u Evropi - gde mu je i mesto.

KK Crvena zvezda - KK Himki Foto: Marko Jovanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • humanist

    31. oktobar 2019 | 21:46

    Mala popravka.Simanić je dečko iz Bratunca (Republika Srpska).Rođen jeste u Ljubiviji,ali njegovi su u Bratuncu i dan danas.Voli te i ponosi se tobom tvoj Bratunac,prvoligaš i jedna od trenutno najboljih ekipa Premijer lige BiH.Pokaži miševima(Radonjić,Alimpijević,Tomić), koji su te omalovažavali sve ove godine koliko zaista vrediš.Mi smo to uvek znali i verovali da će doći tvojih 5 minuta.IDEMO LETEĆI SIMANA NABIJAJ U PARKET CRVIĆE MALE💪💪💪🤜🤛

  • Putin R.S

    31. oktobar 2019 | 21:50

    Igracina bez straha. Bravo mali

  • ortodox RS

    31. oktobar 2019 | 21:14

    Decko zna da igra.Kad ode iz Zvezde naprosto ce eksplodirari u igrackom smislu.Kao veliki Zvezdas zelim da ode u klub gde ce pokazati sta ume.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA