≫ 

Tima je i na Eurobasketu napao Lazića: Letonac je triput udario kapitena Zvezde dok je ovaj ležao!

Nastavak sukoba od pre dve godine

  • 2
janis tima Foto: youtube/fiba

Letonac Janis Tima definitivno je sebi nakačio etiketu negativca broj jedan za srpske navijače, za one naklonjene Zvezdi pre svih. Krilni košarkaš Himkija u svom "si-viju" sada ima već dva nasilništva nad Brankom Lazićem, protiv koga, očito, ne može da bude miran.

Tima je već u drugom minutu meča sa Zvezdom nasrnuo na kapitena Zvezde, udario ga pesnicom, ali ni to nije bilo dovoljno sudijama da ga isključe, kao što su Lazića zbog pokušaja da uzvrati Letoncu.

Ipak, ovaj napad Letonca je mačiji kašalj za ispad od pre dve godine na Evropskom prvenstvu kada su na sceni bili isti akteri, i ponovo je Tima udario prvi. Tada je potpuno zasluženo isključen.

Igrao se finiš meča, Srbija je imala pobedu u rukama, a nervozni Tima je svom snagom s leđa srušio Lazića, potom ga čak tri puta udario dok je ovaj ležao: prvo jednom rukom, pa nogom, onda i drugom rukom!

Podsetite se te situacije koja se dogodila u finišu meča pri rezultatu 90:82 za tim Aleksandra Đorđevića.

Očito da od tada tinja netrpeljivost Time prema Laziću, iz razloga koje samo on zna, a drugu epizodu smo videli u četrvtak u Pioniru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    2. novembar 2019 | 01:34

    Branko Lazic je pocepao Pavlovica, zakucao je loptu u kos sve zajedno sa Pavlovicem..Kakva je to ludnica bila..Lazic je uzeo titulu, hrabro je vodio ekipu, kao i dan danas! Nije on neki kosarkas, ali jeste sampion, visestruki, i kapiten je, i bice toga jos. Bice ti tesko komsija, a srce peva. Ajde vise dignite se gubitnici, mi smo tu.

  • zufer avdija

    1. novembar 2019 | 21:31

    hahaha...branko lazić košarkaš....hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA