≫ 

Čovek koji je sa Igokeom razbio Zvezdu i Partizan, i bio prvi u ABA ligi, vratio se u klub

Dragan Bajić je 2013. sa Igokeom bio prvi u regularnom delu ABA lige, a tokom sezone je pobeđivao večite rivale iz Beograda

  • 3

Dragan Bajić, trener koji je Igokeu vodio do najvećeg uspeha u istoriji - osvajanja prvog mesta u ligaškom delu "jadranske" sezone 2013, seo je na klupu ekipe u teškom periodu i vodio tim do pobede koja je bila apsolutno neophodna.

U nedeljnom "derbiju začelja" protiv Zadra, "igosi" su ostvarili prvi trijumf u sezoni i stekli značajnu prednost u međusobnom okršaju sa potencijalnim rivalom u borbi za opstanak.

Na taj način, Bajić je trijumfalno započeo novu epizodu na klupi gde je nasledio Marka Baraća, pomoćnika Aleksandra Trifunovića, koji se oporavlja u Beogradu od komplikovanog zdravstvenog problema.

KK Igokea, KK Partizan Foto: Igokea/Nenad Vuruna

- Kad sam preuzeo ekipu, posle nekoliko prvih treninga video sam da tim na psihološkom planu nije u dobroj situaciji. Razlog tome bila je konfuzija u njihovim glavama zbog situacije sa trenerom Aleksandrom Trifunovićem, pa preuzimanje od njegovog pomoćnika (Marka Baraća).

- Imali smo četiri poraza, dva vrlo teška na jednu loptu i sigurno to nijedan tim ne može lako da podnese. Baš zbog psihološke barijere, ekipa je jako teško trčala, što se moglo primjetiti i sinoć protiv Zadra. Nismo bili na nekom visokom energetskom nivou, skoro svaki igrač na terenu je tražio zamenu, što mi se, moram da priznam, dosad u karijeri retko kad dešavalo .-rekao je Bajić u intervjuu za Mondo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    4. novembar 2019 | 20:13

    Oces platu majstore?

  • Nebojsa

    4. novembar 2019 | 22:55

    Majstore,idi u neki veci klub...mani se Igokee,nisi se trebao vracati,kad je gusto aj kuku zovi Bajica...a cim se vezu 2,3 poraza odmah otkaz,ma neka j... g... !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA