≫ 

Otišao od Đorđevića, Tea i Markovića, pa produžio do Grčke: Mario Čalmers potpisao za AEK

Nije se dugo zadržao u Italiji

  • 0

Bivši bek Majami Hita Mario Čalmers potpisao je za AEK i promenio sredinu posle odlaska iz Virtusa.

Trideset trogodišnji šampion NBA lige sa Hitom i NCAA šampion sa Kanzasom stigao je u Grčku u ponedeljak i klub je tada i ozvaničio saradnju.

On je u martu pojačao tim Saše Đorđevića, a sada u istoj ekipi žare i pale Stefan Marković i Miloš Teodosić na početku nove sezone.

Igrao je sa Virtusom FIBA Ligu šampiona i prosečno imao 7,7 poena, 2,8 asistencija, 2,2 skoka i 1,3 ukradenih lopti po meču.

I ove sezone će igrati u Ligi šampiona, gde AEK trenutno sa skorom od dve pobede i jednog poraza zauzima treće mesto iza Burgosa i Hapoela iz Jerusalima.

Čalmers je najpoznatiji po tome što je uz Lebrona Džejmsa, Krisa Boša, Dvejna Vejda, Norisa Kola i ostale bio prvak sa Majamijem 2012. i 2013. godine.

Partizan u Evrokupu ima učinak 5-0 i jedini je tim s perfektnim skorom u ovom takmičenju. Večeras (20.00) mu u goste dolazi Venecija, ekipa koju je već savladao u Italiji. Kec je 1,45, a pobeda crno-belih s više od 5,5 poena razlike nosi kvotu 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Venecija.

Video: Deandre Džordan ščepao rivala i nije ga pustio da se vrati u igru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA