• 9

Mirotić i igrači ne mogu da trpe Pešića: Španci tvrde da je "Kari" već bivši

Da li španski mediji "kuvaju" otkaz srpskom treneru?

  • 9

Barselona se letos pojačala tako da je na papiru delovala kao jedan od sigurnih učesnika Fajnal fora naredne na proleće naredne godine u Evroligi.

Sezona je u Evroligi krenula dobro sa pet uzastopnih pobeda pre nego što se desio poraz od Olimpije iz Milana. U ACB ligi je u međuvremenu od Barse bila bolja Saragosa, početkom oktobra i Andora, a i Real Madrid krajem septembra.

Marka nakon svega toga piše da je atmosfera u svlačionici loša među igračima, te da neki imaju problem sa trenerom Svetislavom Pešićem.

Pjer Oriola je jedan od njih zbog male minutaže, a Marka piše da se ni Šmits ne razlikuje u stepenu naklonosti prema iskusnom Piroćancu.

Madridski medij javlja i da je navodno "animozitet prema Pešiću sve veći i veći", ali analizira i gestikulacije koje igrači prave tokom tajm-auta i ističu ih kao negativne.

- Ako je suditi prema licima igrača Barselone, Pešić je već bivši. Višemilionski projekat može propasti jer požar na vreme nije ugašen - piše Marka.

Međutim, ovakva pisanja treba uzeti sa rezervom jer je Marka tradicionalno naklonjenija najvećem Barsinom rivalu Real Madridu.

Video: Kad dođe Pešić pokušaću da ga zadržim za trenera Zvezde: Čović nasmejao novinare

(Telegraf.rs)

Komentari

  • ČOVIĆU

    R E A G U J J O Š N O Ć A S

  • Perke

    Tezak tip...

  • Kodiaq

    Pakuj se i dolazi u Bgd. Povedi sa sobom Dilejnija ili Ertela.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima