≫ 

"Pobesneli" Lebron tripl-dablom vodio Lejkerse do preokreta sa Bulsima!

Popularni Jezeraši, upisali su šesti trijumf u sezoni

  • 0

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa savladali su Čikago Bulse sa 118:112 i tako nastavili pobednički niz koji je produžen na 6 trijumfa. Sjajnu partiju, još jedanput, prikazao je jedan od najboljih košarkaša današnjice, Lebron Džejms, koji je treći meč zaredom ostvario tripl-dabl učinak.

Bulsi su "mučili" goste iz "Grada anđela" i tokom većeg dela susreta su imali vođstvo, ored kraj prvog poluvremena i +19. Naročito raspoložen, bio je Zek Levin koji je poenima držao svoj tim u vođstvu.

Slična igra domaćih košarkaša nastavila se i tokom treće četvrtine, u kojoj je odžavana dvocifrena prednost, da bi poslednje deonica donela veliki preokret. Odlični Lebron pogađao je, skakao i asistirao, a imao je podršku u raspoloženom Kuku i Dejvisu. Usledila je serija od 13:0, a potom i dvocifreno vođstvo koje Bulsi nisu uspeli da stignu do kraja.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Lebron Džejms koji je ovoga puta predvodio Lejkerse sa 30 poena, 10 skokova i 11 asistencija. Njega su pratili Kvin Kuk sa 17 poena, dok su Kajl Kuzma i Entoni Dejvis dodali po 15.

Sa druge strane,  Zek Levin imao je 26 poena, po 7 skokova i asistencija, a po 18 poena ubacili su Oto Porter junior i Kobi Vajt.

Lebron Džejms Foto: Tanjug/AP

U ostalim mečevima, košarkaši Denvera pobedili su Majami sa 109:89, čemu je Nikola Jokić imao skroman, ali atraktivan doprinos. U ostalim susretima, tim Oklahoma Siti  Tandera savladao je Orlando Medžik kod kuće sa 102:94 i tako, posle dva poraza, upisao i drugi trijumf u nizu. Takođe, Šarlot je posle drame, i produžetka, bio bolji od Indijane 122:120, Boston nije imao previše problema da pobedi Klivlend 119:113, dok je Atlanta slavila u duelu sa favorizovaniom San Antonio Sparsima.

Rezultati NBA mečeva odigranih u noći između utorka i srede:

Šarlot - Indijana 122:120

Klivlend - Boston 113:119

Atlanta - San Antonio Spars 108:100

Čikago - Los Anđeles Lejkers 112:118

Oklahoma - Orlando 102:94

Denver - Majami 109:89

Standings provided by Sofascore LiveScore

Video: Najluđi koš u NBA ligi posle rvačkog zahvata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA