Nikad luđih 90 sekundi Stefana Markovića: Dve trojke sa osam metara, dve asistencije, za pobedu!

Kakva sekvenca srpskog košarkaša

  • 1
stefan marković

Foto: youtube/Sport klub

Kad nije Miloš Teodosić, onda je Stefan Marković - i obrnuto. Virtus je "ubo" premiju kada je letos angažovao dvojicu srpskih košarkaša, koji, najblaže rečeno dominiraju u dresu tima koji vodi Aleksandar Đorđević.

Lider "palakanestra" zabeležio je još jednu pobedu u Evrokupu. "Pao" je nemački Ulm, i to posle "tesne" završnice rezultatom 92:91, a epitet junaka utakmice pripada Stefanu Markoviću, bez ikakve dileme.

Slobodno možemo reći da je bivši kapiten Srbije odigrao možda i najboljih minut i po košarke ove sezone, sigurno i duže.

Marković je pri rezultatu 79:82 za goste pogodio trojku sa osam metara, potom je asistirao Vimsu, a ovaj pogodio novu trojku za Virtus, za vođstvo 85:85, ali prava uzbuđenja su tek sledila...

Ponovo je Marković zablistao - pogodio je srpski plej još jednom daleko izvan luka za tri poena, izazvao delirijum na tribinama, sam je sebe oduševio potezom koji je uglavnom "rezervisan" za Teodosiića u napetim završnicama.

Konačno, za potpuni trans u hali pobrinuo se Vims, četrvtom uzastopnom trojkom Virtusa u "ludom" finišu, a sistent je, pogađate, bio sveprisutni Marković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA