≫ 

Zadovoljan sam pobedom, ali me je sramota: Trinkijeri ukazao na problem koji ima Partizan

Problem je 21 izgubljena lopta. Zbog toga me je malo sramota - istakao je trener crno-belih

  • 15
Andrea Trinkijeri Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Partizana takmičenje u ABA ligi nastavili su pobedom nad ekipom Zadra 57:72 u 6. kolu ABA lige odigranom u dvorani Krešimir Ćosić. 

Posle meča, trener crno-belih Andrea Trinkijeri istakao je da je zadovoljan pobedom, ali ne i brojem izgubljenih lopti.

- Zaslužena pobeda, iako ništa to nije bilo fantastično. Dosta dobro smo počeli, imali smo dovoljno dobrih momenata da kontrolišemo susret. Problem je 21 izgubljena lopta. Zbog toga me je malo sramota, ali za nas je bilo najvažnije da dobijemo utakmicu poslije teške i loše utakmice u Evrokupu.

- Pokušao sam da "vrtim" ekipu malo više nego obično da bismo bili sveži i na kraju smo dobili. Možda izgleda da smo malo više šutirali trojke, ali Zadar je u jednom trenutku parkirao autobus u reket i nije bilo lako pronaći rešenje - istakao je Trinkijeri.

Video: Urnebesan tajm-aut Trinkijerija u Zadru

Sa druge strane, trener Zadra Danijel Jusup istakao je da je njegovom timu potrebno pojačanje kako bi došli do pobeda u narednim mečevima.

- To su naši igrači i, što se kaže, oni su najbolji. Boljih od njih nemamo... Šta je tu je. Iz ovoga čime raspolažemo moramo izvući maksimum. Mislim da nam je nužno dovesti nekoga upravo na poziciji plejmejkera, pa će i Martinu i Karlu biti lakše igrati. No, tržište je takvo da igrača nije lako naći. Radimo sve, gledamo, tražimo, i blizu smo novom igraču. Nadam se da ćemo ga brzo dovesti.

- Čini mi se da defanzivno bolje stojimo, ne primamo toliko laganih poena, no problem je u napadu. Problem u napadu je bio prisutan i u Laktašima. To je stvar kvaliteta - objašnjava Jusup.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Q

    9. novembar 2019 | 22:13

    Ne spominji igru u reketu. Ko je bio toliko pametan da dovede Parahovskog koji ima 32 godine i pokretnost moga dede od 80 godina!? E zato moj treneru cuti.

  • febo

    9. novembar 2019 | 21:41

    otkad vi grobari znate za sramotu

  • Realan

    9. novembar 2019 | 21:17

    Sta si se ufurao cirkuzantu? Dobro je sto ste dobili. Sad ce vas Zvezda vratiti na fabricka podesavanja!!! Ahahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA