Nisu gumene bombone, ipak je marihuana: Košarkaš Majamija se najeo THC kolača, pa dobio napad panike

Dion Vejters "na merama" u klubu posle konzumacije nedozvoljenih kolača u avionu

  • 0
dion vejters foto: youtube/ESPN

Isprva je vest čudno zvučala: košarkaš Majamija Dion Vejters "predozirao" se gumenim bombonama, "slošilo" mu se na letu iz Finiksa za Los Anđeles, a razlog je navodno bila reakcija na pomenuti slatkiš.

Međutim, istina je nešto drugo.

Vejters nije jeo gumene bombone, u pitanju su bili THC kolači, poslastica od marihuane, te je u jednom trenutku košarkaš dobio napad panike zbog čega mu je ukazana pomoć odmah po sletanju na aerodrom u Los Anđelesu.

Novinari su uspeli da saznaju pravu istinu i Vejters se ponovo našao na udaru.

Marihuana je zabranjena supstanca u NBA, pa Vejtersa, koji je već propustio nekoliko utakmica, očekuje nova kraća pauza.

To potencijalno može biti veliki problem za njega, jer ukoliko ne budue u protokolu na još četiri utakmice, može izgubiti 1.2 miliona dolara, po slovu ugovora.

Majami je već jednom ove sezone suspendovao iskusnog šutera, odmah na otvaranju sezone, a razlog je bilo njegovo nezadovoljstvo statusom u ekipi o čemu je pisao i na društvenim mrežama.

Vejtersov povratak u postavu, i ako se zanemari nova suspenzija, biće prilično komplikovan, jer tandem "rukija" Tajler Hiro i Kendrik Nan zasad igraju fenomenalno i imaju puno poverenje trenera Erika Spolstre.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA