Grobar došao pred tribinu navijača Zvezde i napravio haos: Ovako je bilo na jedinom derbiju u Areni!

Podsećanje na meč koji se odigrao pre 10 godina

  • 54
Navijač Partizana u Areni Printskrin: Youtube/nsirv

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde u nedelju od 20 časova igraju svoj prvi košarkaški derbi u Areni još od 2009. godine i onog meča u polufinalu regionalne lige!

Ujedno, to je i jedini međusobni meč večitih rivala u najvećoh hali na Balkanu, iako su i jedni u drugi odigrali veliku broj utakmica u njoj.

Taj iz 2009. ostaće upamćen i po jednom navijaču Partizana koji je izašao na parklet Arene i sam otišao ispred pristalica Zvezde. Čak je u jednom trenutku i prešao ogradu, a obzebeđenje je sprečilo veći haos.

Pogledjate video:

Inače, Partizan je taj meč dobio rezultatom 64:58 i plasirao se u finale gde su kasnije pobedili Cibonu. Crno-bele je predvodio Duško Vujošević, a crveno-bele Svetislav Pešić.

Na tribinama je bilo oko 10.000 navijača, a najefikasniji u redovima Partizana bili su Milenko Tepić sa 14 i Stefon Lazme sa 13 poena, a u sastavu je bio i sadašnji kapiten crno-belih Novica Veličković.

Elmedin Kikanović je sa 15 bio najbolji u redovima Zvezde, a Stiven Marković je dodao 10. Za Zvezdu su tada igrali Kešelj i Bjelica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    16. novembar 2019 | 16:31

    I tako kurcio se pa onda dosli cigani i preuzeli im tribinu, rasterali miseve i jos ne smeju da se vrate cak ni uz pomoc brace splicana 😂😂😂😂

  • Ujka Zitko PFK

    16. novembar 2019 | 16:03

    Tada su bili zvezdasi,danas su LIMENKARI!!!! KK not found!🤣🤣🤣🤣

  • Dejan

    16. novembar 2019 | 15:44

    Nije dosao pred navijace,vec pred simpatizere...pred navijace su grobari dosli da bodre paok,pa su se u hali zadrzali 2 minuta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA