≫ 

Kokoškov nam potvrdio da će se oglasiti, Paspalj odigrao tajnu ulogu da dovede novog selektora!

Kokoškov ne želi da se oglašava dok se ne utanače detalji

  • 7
Igor Kokoškov, Žarko Paspalj Foto: MN Press

Košarkaška reprezentacija Srbije dobiće novog selektora - to će biti Igor Kokoškov, aktuelni pomoćnik Sakramento Kingsa.

Ta vest odjeknula je u nedelju uveče sa portala Direktno.rs, a Kokoškov je za Telegraf samo kratko izjavio da će se oglasiti uskoro, "kada se bude znalo više o tome".

Preostalo je da se utanače detalji i razumljivo je da Kokoškov ne želi još da se oglašava dok ne bude sve potpuno ozvaničeno - iako je dobio zeleno od Divca i Stojakovića, menadžmenta Sakramenta, osetljivo je pitanje odlaska iz kluba tokom kvalifikacionog termina u februaru.

Vlade Divac i Žarko Paspalj Nekada su sarađivali, sada je Palja bio adut za završne pregovore Foto: MN Press

Srbiju čekaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, Orlovi će igrati 20. februara protiv Finske, pa 23. protiv Gruzije, ali je za sada sigurno da neće biti problema oko junskog termina kvalifikacija za Olimpijske igre.

Ne bi bio prvi put da NBA klub dozvoli asistentu da preuzme nacionalni tim u periodu obaveza sa klubom, Skariolu su svojevremeno Toronto dozvolio da ode u Španiju, a kako prenosi američki košarkaški novinar Dejv Defur, Žarko Paspalj, nekadašnji potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije, otputovao je u tajnu posetu kako bi osigurao dogovor i napravio završni korak za saradnju.

Video: Skamenjene face Bostona: Lopta igrala po obruču i ispala za triler pobedu Sakramenta

(B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zika

    18. novembar 2019 | 08:50

    E kad bi tako bilo i u fudbalu.Da se dovede pravi covek,da sam bira ko ce da igra,a ne razni menadzeri da sastavljaju tim

  • goran...

    18. novembar 2019 | 09:51

    ovo bi bilo odlicno,pravi strucnjak...

  • CG

    18. novembar 2019 | 11:58

    Tek ce Srbija da vidi sta je bio Djordjevic.podigao je Srpsku kosarku kad je bila najslabija i osvajao srebra.On je trebao da nastavi,morali smo kao narod da pokažemo vise tolerancije i zahvalnosti za sve sta je uradio za reprezentaciju kao trener a i kao igrač ali evo trazili smo i sad gledajmo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA