• 9

Šou Trinkijerija: Moji igrači neozbiljni? Možda sam ja neozbiljan, a Novici treba novo koleno...

Iako je bio vidno umoran i nervozan, Trinkijeri stigao da se našali

  • 9

Košarkaši Partizana pobedili su Ritas sa 86:81 u Evrokupu, a trener Andrea Trinkijeri imao je zamerke.

Partizan je imao i 18 poena razlike, ali je dozvolio Ritasu da se vrati u duel.

- Ušli smo u top 16, to je prvo, igrali smo protiv čvrstog rivala koji ne odustaje, bilo je dobrih i loših stvari, generalno je najvažnija pobeda, imali smo dva naleta u poluvremenima i to je bilo dovoljno za prednost. Trebalo je da budemo bolji u držanju te prednosti, promašili smo previše bacanja u završnici, o tome ćemo porazgovarati.

Bilo je pitanja i o tome da li mu je ekipa delovala neozbiljno jer se kockala sa razlikom.

- Može biti da je neozbiljan trener? Ne mislim da su neozbiljni, svi smo videli da to nije prihvatljivo, mislim da nam treba malo odmora, jer kopamo već dugo vremena. Desilo je da je svaki meč važan, derbi, Venecija, Tofaš... Moji igrači će učiniti da to izgleda bolje kada odemo na 15 i 17, da to pametno zadržimo. Nisu neozbiljni, ali ima problema koje moramo rešiti.

Bilo je reči i o Dušanu Miletiću, talentu koji je odigrao četiri minuta, ali i Novici Veličkoviću, koji je izneo teret derbija za vikend.

- Miletić je 10 kila od maja skinuo, izgleda kao igrač i svaki minut koji mu damo je važan, on nije tako mlad, ali je mlad jer nije igrao. To je minut za Partizan, budućnost Partizana. Dok budem mogao, uvek ću pružiti šansu jer je zavredio. Fantastičan je dečko, sluša, svi ga vole, mislim da je naše dete i moramo našem detetu pomoći. Nole se mnogo potrošio u nedelju. Nismo dobili novo koleno za danas, pa čekamo da dođe DHL sa novim kolenom za njega.

Na kraju, Trinkijeri se požalio jer nije dobio tajm-aut koji je na vreme zatražio i da je zbog toga "eksplodirao", ali je imao sreću da se ta greška nije odrazila na ishod.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Budak

    CEZARE NASE IMPERIJE.

  • Mrkonjic grad

    Daj bre folirante idi pogledaj se u ogledalo , pa se okupaj I OBRIJAJ.

  • Zare

    Zanimljivo kako se svi primaju na njegove fore, tipa Tradizione di familia a Partizan mu dao 50.000€ vise nego sto mu je Zvezda nudila i potpisao za njih! 😂😂

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima