Zvali smo Palasija, kaže da je živ: Hit izjava bivšeg igrača Partizana posle lažne vesti o pogibiji!

Lažna vest iz Amerike šokirala sve, ali je na kraju najvažnije da je sa Miltom sve u redu

  • 0
Milton Palasio Foto: MN PRess

Američki mediji objavili su lažnu i pogrešnu vest da je bivši košarkaš Partizana Milton Palasio poginuo u saobraćajnoj nesreći, što je na sreću munjevito demantovano.

Naime, Amerikanci su objavili da je 41-godišnjeg Palasija udario auto u Torontu i da je u bolnici podlegao povredama, čak se pisalo i o kočnicama koje su otkazale i izazvale udes.

Prvi izveštaji su navodili i kako je potvrđen identitet u Konzulatu SAD u Kanadi, preneli su sve i evropski mediji, da bi se oglasio i razvojni tim Netsa, u kom je Milt trener.

- Ove vesti su lažne, razgovarali smo sa Miltom, kaže da je živ i zdrav - poručio je PR kluba za američke medije.

Da podsetimo, Palasio je posle studija na Midlandu i Kolorado Stejt Koledžu počeo NBA karijeru 1999. godine u dresu Vankuver Grizlija, a tokom karijere nastupao je za Boston, Finiks, Klivlend, Toronto, Jutu, a Partizan je bio njegov prvi evropski klub za koji je nastupao.

Posle crno-beih igrao je još za Kavalu, Kahu Laboral, da bi 2013. godine završio karijeru u dresu Ritasa. Sa Partizanom je osvojio titulu šampiona Srbije 2008. godine, kao i ABA ligu i Kup adivoja Koraća iste godine, dok je sa Kahom Laboral osvojio titulu prvaka Španije 2010. godine.

Video: Banatski Brestovac ponosan na Kokoškova: On je najveći brend našeg sela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA