• 6

Kokoškov najavio prvi spisak: Biće glomazan, ne smemo da propustimo nikog!

Čeka se novi spisak!

  • 6

Novi selektor košarkaša Srbije, Igor Kokoškov, najavio je za RTS veliki spisak reprezentativaca za prvo okupljanje!

On je u intervjuu dopisnicima RTS-a iz Čikaga najavio da će biti razmatran veliki broj igrača.

- Taj spisak će biti glomazan, veliki, najvažnije je da ne propustimo nikog. Najvažnije je da nekog ne zaboravim, biće imena koja već reprezentuju srpsku košarku u NBA. Svi će biti ravnopravni. Nadam se da postoji entuzijazam, želja, ambicija kao i do sada da se reprezentuje svoja zemlja - rekao je Kokoškov, skromno dodavši da se "ne počinje ništa novo".

- Nastavlja se kontinuitet. Treneri i selektor su samo servis nacionalnog tima. Moje je da pomognem da se nastavi put razvoja i uspeha koji je tim imao u proteklim decenijama - istakao je selektor košarkaške reprezentacije Srbije.

Otkrio je selektor kako je bilo pregovarati oko dolaska.

- Situacija sa Skariolom, koji je iz Toronta išao u Španiju, nama je pomogla. Sve to je išlo na ruku, velika pomoć generalnog menadžera Vlade Divca i Peđe Stojakovića. Imam veliku zahvalnost Kingsima na razumevanju, to je velika stvar za mene lično i Kingse kao organizaciju - zaključio je Kokoškov, iza kog je zanimljiva životna priča, koju reportažno možete pogledati iz njegovog rodnog mesta, Banatskog Brestovca.

Video: Koš u Banatskom Brestovcu svedoči o NBA snovima Igora Kokoškova

(Telegraf.rs)

Komentari

  • ABV

    Filipa Čovića obavezno! Fali reprezentaciji atraktivnosti, ona njegova dodavanja preko glave uz 20 odsto uspešnosti...

  • Peki

    Samo da ne zaboravi. FILIPA COVICA

  • Sudija Dred

    Micov, Kalinic, Nedovic... ako budu igrali, sto je potpuno ok, bilo bi lepo da ih podrze i novinari, isti oni koji su afirmisali stavove da je bivsi selektor bio u pravu sto ih ne zove. Na siri spisak staviti i Macvana, mozda je opet povredjen pa da se covek malovrekreira uz reprezentaciju.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima