Odgovor Partizana na novog trenera Zvezde! Mijailović najavio dva opasna pojačanja za crno-bele!

Predsednik crn-belih najavio dolazak centra i beka u narednih nekoliko dana

  • 34

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović gostovao je na Fakultetu za Sport Univerziteta Union i tamo je pričao o igračkom kadru crno-belih i nekim pojačanjima. Crno-beli su odlično krenuli u Evrokupu, dok u ABA ligi zaostaju pobedu za vodećima. Pošto je centar Parahuski otišao, mora doći novi kvalitetniji centar, ali i još jedan igrač.

- Ni mi ni navijači nismo baš bili zadovoljni učinkom igrača iz takve kategorije kao što je Parahovski. Postigli smo zajednički dogovor - da izađemo iz ugovora, na minimalnu štetu po Partizan i ostavili smo deo planiranog budžeta za dovođenje novog centra - rekao je Mijailović u otvorenom studiju Fakulteta za Sport Univerziteta "Union – Nikola Tesla" i dodao:

Ostoja Mijailović Foto: MN Press

- Iskoristićemo narednu pauzu koja će doći u roku od dve nedelje kako bismo popunili tu poziciju, ali ćemo se pre toga baviti dovođenjem beka-šutera, kojeg tražimo već duže vreme - kaže on i dodaje:

- Već naredne nedelje možemo očekivati igrača na bekovskoj poziciji. U završnoj fazi pregovora smo sa jednim kvalitetnim igračem, ali ne želim još da pričam o imenu, dok ne budemo potpisali ugovor sa njim.

- Nemamo pravo na grešku. Parahovski je bio jedan od retkih koji nije opravdao naša očekivanja, ali su svaka ostala pojačanja bila jako kvalitetna -, zaključio je Mijailović i pohvalio igre Vilijama Mozlija, kojem se planira da se ponudi produženje ugovora.

Video: Ostoja Mijailović o rivalstvu sa Zvezdom i istorijskom večitom derbiju u Zagrebu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA