≫ 

Treba nam kamion šutera, a za suđenje nemam komentar! Trinkijeri ljut posle poraza u Morači

Nije tehnička greška presudila, kaže Italijan

  • 26
Foto: ABA liga / Buducnost VOLI

Trener Partizana Andrea Trinkijeri nije bio raspoložen da komentariše suđenje na utakmici svog tima i Budućnosti u dvorani Morača, jer je nekoliko spornih sudijskih odluka pomoglo domaćinu da pobedi 65:60.

Tu se prevashodno misli na faul u napadu dosuđen Vilu Mozliju u poslednjem Partizanovom napadu na meču kada su Beograđani imali minus od dva poena, ali i napad za pobedu (62:60).

Posle faula u napadu je Budućnost sa linije penala rešila pitanje pobednika, a Trinkijeri se pobunio, dobio tehničku grešku i bio isključen jer mu je to bila druga tehnička.

- U sportu se moraju prihvatiti porazi. Žao mi je jer mislim da smo spakovali pametnu utakmicu. Koštalo nas je što nikada nismo mogli da pogodimo trojku i onda teren postaje jako mali. Pokušavali smo da idemo do koša, u drugom poluvremenu nismo imali dobra rešenja - rekao je Trinkijeri posle utakmice i dodao da je njegova krivica što je izgubio takt.

- Ja sam preterao, sudije su uradile svoj posao. Nemam komentar - istakao je Trinkijeri i nije hteo da odgovori na pitanje o tome jesu li arbitri preterali.

- Nećeš me isprovocirati (pitanjem). Svako radi svoj posao. Oni imaju to oružje, ja sam pokušao da se prilagodim utakmici, ali kada smo videli neke kontakte koje oni nisu videli... Oni su videli da sam ja preterao. Nije tehnička odlučila utakmicu - objasnio je Trinkijeri.

Njegov tim je katastrofalno šutirao tokom čitavog meča za tri poena (3/23), nije se proslavila ni Budućnost ali je ipak promašila osam manje (3/15).

- Možda nam treba kamion šutera, a ne samo jedan? Da ubacimo 15 šutera u kamion, možda će jedan dati - zapitao se na kraju italijanski stručnjak.

Video: Ključni trenutak derbija u Morači

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dovla

    24. novembar 2019 | 21:25

    Ja jesam veliki zvezdas,ali ovo je bruka i sramota od sudjenje!Sad se vidi zasto se Covic ljuti,e pa sad ocekujem Ostoju da se javi,i javno ocrni ova sramota od sudjenja!

  • Milos

    24. novembar 2019 | 23:13

    Izadji mala, izadji bar na cas.......

  • GROBAR PODGORICA

    25. novembar 2019 | 08:19

    Zašto imate treninge nego da vežbate šut, gde ste jedna od slabijih, šuterskih ekipa. Vi ćete dovesti pojačanje kad se budu nanizali porazi i kad bude kasno. Pitajte Bogdanovića koliko šuteva ima na jednom treningu za 3 poena pa da vidite šta je trening, ima da se čudite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA